Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Gizlilik Politikası

Olansi Healthcare CO'da, Https://www.olansichina.com/'den erişilebildi, temel önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin mahremiyetidir. Bu Gizlilik Politikası Belgesi, Olansi HealthCare CO tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgi gerektiriyorsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası, yalnızca çevrimiçi faaliyetlerimiz için geçerlidir ve OLANSI Healthcare Co.'da paylaştıkları ve / veya toplandıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemize gelen ziyaretçiler için geçerlidir. İnternet sitesi. Gizlilik Politikamız Gizlilik Politikası Jeneratörü ve ücretsiz Gizlilik Politikası Jeneratörünün yardımıyla yaratılmıştır.

Razı olmak


Web sitemizi kullanarak, gizlilik politikamıza rıza gösterir ve şartlarını kabul edersiniz. Şartlar ve koşullarımız için lütfen Şartlar ve Koşullar Jeneratörünü ziyaret edin.

Topladığımız bilgiler

Sizden istenen kişisel bilgiler ve bunu sağlamanızın nedenleri, kişisel bilgilerinizi sağlamanızı istediğimiz noktada size açıkça belirtilecektir.

Doğrudan bizimle iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, mesajınızın ve / veya eklerin içeriğini, bize gönderebileceğiniz ve / veya ekleyebileceğiniz hakkında ek bilgi alabiliriz.

Bir hesap için kayıt olduğunuzda, isim, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler de dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanırız?

Topladığımız bilgileri çeşitli şekillerde kullanıyoruz:

  • Webste'mizi sağlayın, işletmek ve sürdürmek
  • Webste'imizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
  • Webste'imizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevsellik geliştirmek
  • Webste ile ilgili güncellemeler ve diğer bilgiler vermek ve pazarlama ve tanıtım amaçlı olmak üzere, müşteri hizmeti dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biriyle sizinle iletişim kurun.
  • Size e-postalar gönder
  • Dolandırıcılığı bulmak ve önlemek
  • Log dosyaları


Olansi HealthCare CO, günlük dosyalarını kullanma standart prosedürünü takip eder. Bu dosyalar web sitelerini ziyaret ederken ziyaretçileri günlükler. Tüm barındırma şirketleri bunu ve hosting hizmetlerinin analitiklerinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler, İnternet Protokolü (IP) Adresleri, Tarayıcı Türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISS), Tarih ve Saat Damgası, Yönlendirme / Çık-Çıkış sayfalarını ve muhtemelen tıklama sayısını içerir. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bilginin amacı, eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetme, kullanıcıların web sitesinde hareketini izleme ve demografik bilgi toplama içindir.

Kurabiye ve Web Beacons

Diğer web sitesi gibi, Olansi Healthcare CO 'Çerezler' kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve web sitesindeki sayfaları ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgi, ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre web sayfası içeriğimizi özelleştirerek kullanıcıların deneyimlerini optimize etmek için kullanılır.

Çerezler hakkında daha genel bilgi için, lütfen Qookie rızasından \"Çerezler \" okuyun.

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları

Olansi Healthcare Co.'nin reklam ortaklarının her biri için gizlilik politikasını bulmak için bu listeye danışabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, doğrudan kullanıcıların tarayıcısına doğrudan gönderilen OLANSI HealthCare CO'da ortaya çıkan ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan çerezler, javascript veya web fenerler gibi teknolojileri kullanır. Bu olduğunda otomatik olarak IP adresinizi alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

OLANSI HealthCare CO'nun, üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya kontrol etmediğine dikkat edin.

Üçüncü Parti Gizlilik Politikaları

OLANSI Healthcare CO'nun Gizlilik Politikası, diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Böylece, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili gizlilik politikalarına danışmanızı tavsiye ediyoruz. Bazı seçeneklerden nasıl vazgeçileceği hakkında uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir.

Çerezleri bireysel tarayıcı seçeneklerinizden devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Özel web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların kendi web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)

CCPA'nın altında, diğer hakların yanı sıra, California Tüketicileri:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığına dair kategorileri ve özel kişisel verileri açıklamasını isteyin.

Bir işletmenin bir işletmenin topladığı tüketici hakkında herhangi bir kişisel veriyi silmeyi isteyin.

Tüketici kişisel verilerini satan bir işletmenin tüketicinin kişisel verilerini satmadığı isteyin.

Bir istek yaparsanız, size cevap vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları

Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdakilere hak kazanır:

Erişim hakkı - kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkınız vardır. Sizden bu hizmet için küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı - İnandığınız bilgileri yanlış olduğumuzu talep etme hakkınız var. Ayrıca, internette olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkınız vardır.

Silme hakkı - belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi isteme hakkınız vardır.

İşlemi kısıtlama hakkı - belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamayı talep etme hakkınız vardır.

İşlemlenmeye itiraz etme hakkı - belirli koşullar altında, kişisel verilerinizin işlenmemize itiraz etme hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı - belirli koşullar altında, başka bir kuruluşa topladığımız verileri veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkınız vardır.

Bir istek yaparsanız, size cevap vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgisi

Öncelikli bir başka kısmı, interneti kullanırken çocuklara koruma ekliyor. Ebeveynleri ve velilerin çevrimiçi faaliyetlerini gözlemlemelerini, katılmalarını ve / veya izlemesini teşvik ediyoruz.

OLANSI HealthCare CO, 13 yaşın altındaki çocuklardan kişisel tanımlanabilir herhangi bir bilgi toplamaz. Çocuğunuzun web sitemizle ilgili bu tür bilgileri sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle teşvik ediyoruz ve bizim için en iyi çabalarımızı yapacağız. Hemen bu bilgileri kayıtlarımızdan çıkarın.

Web Sitesi: https://www.olansichina.com

E-posta: daniel@olansgz.com

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
Adres: Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
 daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen