Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » Çin HEPA hava temizleyicisinin rolünü çalmasını sağlamak için yapılacak şeyler

Çin HEPA hava temizleyicisinin rolünü çalmasını sağlamak için yapılacak şeyler

Görüntüleme sayısı:1     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-06-09      Kaynak:https://www.olansichina.com/

Çin HEPA hava temizleyicisinin rolünü çalmasını sağlamak için yapılacak şeyler

Çin HEPA hava temizleyicisinin rolünü çalmasını sağlamak için yapılacak şeyler

Olansi hava temizleyicileriHavada bulunan kirleticileri öldürmek ve filtrelemek ve çevrenin temizliğini artırmak için tasarlanmıştır. Hava temizleyicilerini doğru kullanmak, hava temizleyici kısmında uzun ömür ve hizmet sağlar. Ayrıca iç mekan havası ile ilgili en iyi saflaştırma etkisi sağlar.

Çin Olansi Hava Temizleme Üreticisi (67)

Çin hava temizleyicisinin satın aldığından emin olmak için yapılabilecek şeyler var, mümkün olan en yüksek limitlere rol oynuyor.

1. Hediye çevre kirliliğini anlamak

Mevcut hava kirliliğinin türüne dayanan bir arıtma cihazı satın almak önemlidir. Mesela PM2.5 çift arıtma, iç ortam çevre kirliliği çok ciddi olduğunda iyi bir seçimdir. Bu, en iyi etkinin elde edilmesine yardımcı olur. Atmosferik hava iyi olduğunda, hava temizleyici bir süredir gerekli olmayabilir. Bazen Çin hava temizleyicileri, en iyi efekti için nemlendiricilerle el ele kullanılabilir.

2. Temizlik ve Bakım

Arıtıcıyı iyi vakit geçirmek ve temizlemek önemlidir. Bu, temizleme sinyali ışığına sahip bir elektrostatik emme temizleyici takılarak yapılabilir. Anahtar geçerse, toz koleksiyonunun dolu olduğu ve temizlik gerektirdiği bir göstergedir.

3. Yüksek verimlilik

Her zaman seçmeniz tavsiye edilirHEPA hava temizleyicileriVerimli bir filtreleme işlevi var. Çin hava temizleyici bir göstergesi olduğunda, amacını daha iyi hizmet eder. Değiştirilen göstergenin kontrol edilmesi, filtrenin değiştirilmesi veya temizlenmesi gerektiğinde bilmesini sağlar. Olansi hava temizleyici bir göstergeye sahip olmadığında, makine söz konusu elemanın kirlenmesini idare etmek için açılabilir.


Hava temizleyicisinin saflaştırma etkisi, incelenmesi gereken bir şeydir. Bir hava temizleyicisinin sahip olduğu hava saflaştırma etkisinin türünü bilmek önemlidir. Arıtma etkisi önemli ölçüde azaldığında veya tuhaf bir koku, arındırıcı açıldığında serbest bırakıldığında, filtre temizlenmeli veya değiştirilmelidir.

1. güvenlik

Bu düşünülmesi gereken bir başka kritik şeydir. Elektrostatik emme temizleyicileri kullanırken, özellikle çocuklarla doğrudan temastan kaçınılmalıdır. Bunun nedeni, yüksek voltajlı olması ve temastan kaçınmak şoku önler. Yüksek verimli filtreler ve aktif karbon filtrelerinin yangın kaynaklarından mümkün olduğunca uzak olması gerekir. Bu yangınları önlemeye yardımcı olur.

2. Konum

Ev hava temizleyicisinin doğru yerde bulunması önemlidir. Mobilya veya duvara karşı olmamalıdır. Mümkünse, negatif iyon hava temizleyici evin ortasında olmalıdır. Duvardan bir metre mesafe yerleştirilebilir. Hava temizleyici de insan vücudunun yanında olmamalıdır. Bunun nedeni, etrafında zararlı gazlar içermesidir. Arıtma sigara içmek için ise, sigara içenlerin civarında yerleştirilebilir.

3. Havalandırmalı odalardan kaçının

Kullanmak için ideal değilev hava temizleyiciAçık pencereli veya havalandırma amacına sahip odalarda. Windows havalandırma için açılıyorsa, dış mekan kirliliği dikkate alınmalıdır.

Çin Olansi Hava Temizleme Üreticisi (61)

Olansi Hava Temizleyicileri, kastettikleri ve temiz havayı verdikleri her amaç için hizmet edebilir.


ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen