Türk dili

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk
geçerli yer: Ev » Blog » Çin hava temizleyici » Ev teneke yardım toz akarları ve nasıl Olansi grup hava temizleyici makinesinin Tatsız sağlık etkileri

Ev teneke yardım toz akarları ve nasıl Olansi grup hava temizleyici makinesinin Tatsız sağlık etkileri

Gönderildi: 2021-11-10     Kaynak: https://www.olansichina.com/

Ev teneke yardım toz akarları ve nasıl Olansi grup hava temizleyici makinesinin Tatsız sağlık etkileri

alerjiler denilince, çoğu insan çabuk kalıp, toz, hayvan tüyü, Köpekler, kediler ve polen gibi konulara atlamak. Ancak, toz akarları alerjik reaksiyonlar sorumludur durumlar vardır. İnsanlar toz alerjisi olduğunu söylemek duymak yaygındır. çıplak gözle görülemeyen çoğu durumda, toz akarları, olarak, alerjik reaksiyonlar arkasında sanıklar vardır.


Toz akarları farklı türleri bulunmaktadır. organizmaların her gün döken o ölü deri üzerinde çok az ve yem vardır. Cilt düşme tutar ve yenisi yerine yetişir. ölü deri toz akarları gıdadır.

Tam olarak toz akarları nelerdir?

Bu organizmalar eklembacaklılar olarak sınıflandırılır ve bunlar besin kaynağı olduğu için onlar insanlara çok yakın yaşar. Her eve bu tozu akarları milyonlarca vardır ve insan ve canlılar arasında uyum vardır; alerjik sorunlar nedeniyle akarların ortaya çıktığında ise, bir sorun ortaya çıkar. Bu, aynı ortadan kaldırılması için çağırır.


Toz akarları ev her tarafında. Bunlar, minder halı, mobilya ve perde altında ve yatakları bulunmaktadır. organizmalar mikroskobik ve görülemez ve bunlar çok küçük örümcekler gibi görünüyor. Bu organizmalar sonraki bir odadan taşımak ve hepsi yayılmış olabilir için kolaydır. Bir istila sadece ev test ederek sonucuna varılabilir. Testler laboratuarda veya büyütme mikroskoplar kullanılarak evde yapılabilir.


Toz akarları farklı alerjik reaksiyonları tetikleyen anlamda sağlığı üzerinde kötü etkileri olabilir. Bazı insanlar diğerlerine göre sağlık sorunları almak için daha yatkındır. toz akarı sahip olabileceği etkinin tür bir birey diğerine farklılık gösterir. Toz akarları potansiyel etkileri dikkat çekelim ve en kısa sürede ele alınmalıdır edilemez.


Temizlik

Toz akarları kovma kritik yollarından biri örtüleri, perde ve yatak örtüleri gibi temiz şeylerden etmektir. Tüm yıkanabilir düzenli temizlenmesi gerekiyor. Toz akarları yayıldı, işler reaksiyonlar olanlar için daha da kötü hale gelir. Ayrılma giysiler, halılar ve perdeler kirli sadece akarları daha da gelişmek için yardımcı olur. Bunlar çok hızlı üreyen sonunda.


yatak takımları temizlenmesi çok önemlidir. Bir günlük üçüncü harcandığını hakkında yerdir ve ölü deri bir çok geride. Yıkama yataklamaları düzenli olarak bu ilgilenir. Toz akarları dayanıklı özel yaprak ilave bir avantaj olabilir.


Toz akımı dışkıları da mikroskobiktir ve havada askıya alınabilir. Bu daha fazla sağlık sorununa neden olabilir. Düzenli vakumlama ve temizlik, toz akarları ile başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Ancak, test evleri, kirliliğin ne kadar kötü bir şekilde başlayacağını belirlemeye yardımcı olabilir.


En iyi yol bir satın almaktır.Olansi hava temizleyiciToz akarlarını ve arkasındaki dışkı maddesini işlemek için. Bu Çin hava temizleyici evleri büyük ölçüde etkiler ve toz akarları ile ilişkili tehlikeleri önleyebilir.

Sağ hava temizleyici üreticisi, toz akarları eliminasyonu da dahil olmak üzere hava kalitesi ile ilgili tüm konulara büyük bir çözümdür. Olansi, UVC hava temizleyicileri ve HEPA hava temizleyicileri de dahil olmak üzere en iyi cihazlardan bazılarını yaratır. Hava temizleyici fabrikası, farklı kirlilik seviyelerini idare etmek için en son teknolojiye ve teknik uzmanlığa sahiptir. Toz akarlarının hoş olmayan sağlık etkileri ve Nasıl Olansi Grubu hakkında daha fazla bilgi içinEv için hava temizleyici makinesiyardım edebilir, ziyarette bulunabilirsinOlansi ÇinNShttps://www.olansichina.com/air-puriFiers.htmldaha fazla bilgi için.

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
Olansi Produts
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.  Mesin air hidrogen