Türk dili

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk
geçerli yer: Ev » Ürünler » Hidrojen inhalasyon makinası

Olansi Hidrojen Solunum Makinesi, Hidrojen Solunum Makinesi

Makine Modeli: H300
Anma Gücü: 140W
Gerilim: AC220V / 50Hz
Çıkış Basıncı: 0.2mpah
Mevcut su: saf su / damıtılmış su
Hidrojen akışı: 300ml / dak ± 5%
Renk: altın, mavi, beyaz
Net Ağırlık: 3.5kg
Ürün Boyutu: 282x221x375mm

Olansi hidrojen inhalasyon makinası neden

Olansi Healthcare Co, Ltd Arıtma için önde gelen yüksek teknoloji sağlıklı ve çevre dostu bir fabrika.

OLANSI, 2009 yılında ED'de, 10 yılı aşkın bir süredir OEM ODM, entegre bir araştırma ve geliştirme programı ile bulundu. Faaliyetlerimiz araştırma, geliştirme, enjeksiyon, montaj, satış ve satış sonrası. Biz saf bir hava temizleyici, su arıtma makineleri, hidrojen su üreticisi ve diğer sağlık bakım ürünlerinin saf bir kalite kaynağıyız. 25 tasarım patentimiz var. Şimdi Olansi, Çin'in en büyük 5 en büyük OEM saflaştırma ürünleri fabrikalarından biridir. 20'den fazla ülkeye satıyoruz ve kilit pazarlar ve yıllık ciro 100 milyon doların üzerindedir.

Hidrojenin faydaları

1. Ömrü uzatır
Çalışmalar, uzun süredir hidrojen suyu içmenin daha uzun ömürlere yol açacağını bulmuşlardır.

2. Çileyi beyazlatın ve kaldırın
Hidrojenin uzun süreli nefes ve içme hizması suyu, cildin elastikiyetini etkili bir şekilde iyileştirebilir, lekeleri azaltır ve cildi daha parlak ve daha hassas hale getirebilir.

3. Bağışıklığı arttırın
Solunum hidrojeni, insan fibroblast kollajenin sentezini etkili bir şekilde tanıtabilir, zararlı serbest radikalleri giderir, keratinositlerin ölümünü inhibe eder ve insanın bağışıklığını iyileştirir.

4. Anti-oksidasyon
Uzun süreli hidrojen solumu, vücudun antioksidanlarını arttırabilir, böylece vücuttaki malign aktif oksijeni nötralize edebilir ve insan hücrelerinin onarılmasına yardımcı olabilir.

5. Yorgunluğu rahatlatmak
Uzun süreli hidrojenin solunması metabolizmayı teşvik edebilir ve yorgunluğu giderebilir.

6. uykuya yardım et
Uzun süreli hidrojen solumu yorgunluğu giderebilir ve uyumaya yardımcı olabilir.

Olansi hidrojen inhalasyon makinesi güvenliği

Hidrojen suyunu aşina olabilir veya hidrojen su jeneratörünü duymuş olabilirsiniz. Her ne kadar hidrojen suyu kesinlikle hidrojeni tüketmenin ortak bir yolu olmasına rağmen, hidrojen inhaler kullanılması hidrojenin solunması için bir başka yaygın taşıma mekanizmasıdır. Hidrojen, güçlü antioksidan ve anti-enflamatuar özelliklere sahip güçlü bir hücre sinyalleme molekülüdür. Hidrojenin hidrojen tedavisi ile solunması, bu güçlü molekülü hızlı bir şekilde tüm vücudunuza yayılabilir ve çeşitli sağlık koşullarını tedavi etmek için yaygın olarak kullanılır.

Hidrojen inhalasyonunun birçok sağlık yararına sahip olduğu gösterilmiştir ve çok sayıda insan ve hayvan çalışmasında genellikle güvende olduğu gösterilmiştir. Aslında, ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), gras (genellikle güvenli) hidrojen durumunu onaylamıştır. 1940'larda, hidrojen tüketiminin toksik etkileri hakkında hiçbir rapor yoktu.

Hidrojenin hepsi doğaldır - aslında, kolonda günde 10 litre hidrojen oluştururuz (aslında bağırsakta bakteriler). Bu, hidrojen tedavisinin bu kadar etkili olmasının nedenlerinden biridir - onu hücresel düzeyde tanıdık.

Bununla birlikte, tüm hidrojen emme cihazları eşit değildir. Hidrojen jeneratörünüz güvenli midir?

Gerçekten çok önemli reaksiyon hidrojen emici kuran şeylerden biri, güvenliğin taahhüdümüzdür.
Olansi aslında dünyadaki en büyük hidrojen emme ekipmanı üreticilerinden biri ve hayati reaksiyon sadece Kuzey Amerika'daki tek distribütörleridir.
Olansy hidrojen inhaleri, nispeten düşük bir hidrojen çıkışını korumak için dikkatlice kalibre edildi. Ünitemiz, modele bağlı olarak% 2-6 hidrojen üretecektir. Bu makineler, hidrojen konsantrasyonunu% 10'un altına düşüren bir iç sensöre sahiptir.

% 10'u çok önemli bir eşiktir.

Tıbbi Gaz Araştırmaları Dergisi'nde yapılan son bir çalışma,% 10'dan fazla hidrojen üreten bir hidrojen inhalerinin ciddi bir patlama riski olduğunu göstermektedir. Araştırmalar, konsantrasyonlu hidrojenin% 15'ten fazla patlamasını, kullanıcılara \"ciddi yaralanmalara neden olacağını\" göstermektedir.

Araştırmalar, daha fazla hidrojenin belirli bir noktadan daha iyi olduğunu göstermektedir. Örneğin,% 99 hidrojen ve% 5 hidrojen tüketmek iyi değildir. Aksine, önemli olanlar doz frekansıdır. Düşük yüzde cihazları yüksek çıkış cihazlarından daha sık kullanmak daha iyidir.

Klinik modelimiz, doku doygunluğunda 30 dakika içinde zirveye çıkardı - doku doyurduktan sonra, daha fazla hidrojen eklenmez, herhangi bir iyi yapmaz.

Bu şirketlerin yüksek verimli hidrojen bitkileri satması gerçek nedeni, yapmak için daha ucuz olmalarıdır. Birçoğu aslında kaynak ekipmanı yenilenmiştir. şaka yapmıyorum. Sadece ateşleyici yerine solunum maskeleri kullanırlar.

Eviniz veya kliniğiniz için bu yüksek çıkış hidrojen cihazlarından birini satın alırsanız, lütfen sigorta sağlayıcınıza danışın. Bu makineler tehlikelidir ve yüksek yükümlülük riski vardır.

Ek olarak, bu yüksek çıkış hidrojen inhalatörleri, oksijen eksikliğinden dolayı boğulabilir. % 99 hidrojen nefes alırsanız, havada daha az oksijen soluyorsunuz. Buna karşılık, hayati reaksiyon hidrojen inhaleri, çevresindeki havayla solunması için kullanılan hidrojeni karıştırır, bu nedenle hayati reaksiyon hidrojen inhalerini kullanırken, normal havanın% 98 -% 94'ünü elde edersiniz, bazı diğer seçeneklerde, sadece% 1 normal havanın.
OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
Olansi Produts
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.  Mesin air hidrogen