Türk dili

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk

Neden Olansi Hava Temizleyicileri

Evinizde daha temiz hava ister misiniz? Sağlıklı, temiz hava soluman, toz, polen ve bakteri gibi zararlı havadaki parçacıkları gidermek için çalışan kaliteli bir hava temizleyici seçin.
1.Air arıtma cihazı + ionizer tasarımı (2 in 1)
2. Kalite: En yüksek oy alan HEPA filtresi temiz hava üretir
3.Eferik: Japonca özelleştirilmiş motor, sessiz, enerji tasarrufu
4.Quiet: 18dB ~ 55db, uykunuzu rahatsız etmeyecek
5.Air Kalite Sensörü: Shinyei Kaisha'dan (Japonya)
6. küçük vücut etkisi, yüksek Cadr düşük gürültü, çoklu güçlü arıtma, kızılötesi sensör doğru, wifi kontrol, insan insani
7.CE, CB, CQC, 3C, ROHS, ERP, SGS Onayı

OEM hava temizleyici

30+ yıllık üretim tecrübesi, Çin'in yüksek kaliteli ODM ve OEM hava temizleyicilerinden geliyor.
Akıllı Hava Temizleyicileri
Akıllı hava temizleyicileri kullanımı kolaydır, en taze ve en doğal havayı sağlayın ve en güçlü alerjenleri çıkarın. Ev için akıllı WiFi hava temizleyici.
PM1.0 hava temizleyicileri
PM2.5 hava temizleyicileri
PM2.5 Ev ofis seyahati için hava filtresi, USB Kişisel Hava Ionizer Sigara içenler için küçük ve hava temizleyicisi, PM2.5'i kaldırın, size Finedust'a karşı en iyi korumayı sağlar.
Araba hava temizleyicileri
OLANSI CAR hava temizleyicileri, güçlü, verimli ve hızlı etkili bir hava filtreleme sistemine sahiptir. USB araç hava temizleyici, 3'ü 1 inç yüksek verimli HEPA filtresi.
Masaüstü hava temizleyicileri
Ofisiniz için masaüstü hava temizleyicileri ve diğer küçük alanlar HEPA filtreleri kullanır, çoklu hız ayarlarına sahip ve çalışma alanınıza sığacak kadar küçüktür.
Nemlendirici hava temizleyicileri
Nemlendiriciler havaya nem ekler ve kuruluğun vücudun tahriş olmasına neden olabilecekleri önlemeye yardımcı olur. Bütün ev hava temizleyici ve nemlendirici.
Pembersih udara
Dengan kebolehan terbukti untuk membunuh virus dan bakteria dan menapis bahan pencemar, Amway Olansi Air Purifier menyediakan sumber air terbaik ke rumah anda.
Küçük hava temizleyicileri
Air Purifier untuk Rumah, Membersihkan Udara dan Jauhkan dari Pilglusi, Operasi Tenang, Tidur Nyaman, Penapis HEPA Kecekapan Tinggi, Buang PM2.5
Tvoc hava temizleyicileri
VOC seviyesini evden azaltmanın en iyi yolu havalandırma ve kaynak kontrolüdir. Bu seçenekler sınırlı olduğunda, aktif bir gaz ve koku kontrol teknolojisine sahip bir hava temizleyici kullanabilirsiniz.
HEPA hava temizleyicileri
Piyasadaki en iyi hava temizleyici, yüksek verimli partikül havası (HEPA) filtreli hava temizleyicidir. Parçacıkların çapı 0.3 mikrondan daha az olan parçacıkların verimliliği% 99,97'dir.
Ev hava temizleyicileri
Evde daha güvenli ve daha sağlıklı nefes almanıza yardımcı olmak için, kapalı havanın temizliğini koruyacak olan Olansi Hava Temizleyicileri'ni seçin. Bütün ev hava temizleyici, havadaki polen tozu, koku, evcil hayvandan çıkarabilir.
UVC hava temizleyicileri
Ultraviyole hava temizleyici, küf, bakteri ve virüsler gibi havadaki patojenleri ve mikroorganizmaları etkisiz hale getirmek için kısa dalga ultraviyole (UV-C ışığı) kullanımıdır.

Hava temizleyici üreticisi

Olansi, her türlü iç mekan hava kalitesi iyileştirme ürünlerini sağlar,
Madde ofisi, ev veya araç yok, en iyi çözümümüz var.
Yeni Nesil Çevre Koruma Hava Arıtma Teknolojisi,
Başlıca kurumlar ve kuruluşlar tarafından seçilen profesyonel hava temizleyici

Hava temizleyici hakkında

Bugün, zamanımızın% 90'ını içeride geçiriyoruz. Dünya Sağlık Örgütü'ne (WHO) göre, iç mekan havasının kirlilik düzeyi dış havanın 2-5 katıdır. Bu, kapalı bir alanda bile, hava kirliliğinin insan vücudunda büyük bir yüke neden olacağı anlamına gelir. Saman nezlesinin belirtileri, toz alerjisi veya toz akarı alerjisi ilaçla veya hava temizleyicileri gibi alternatif çözümlerle hafifletilebilir.

Alerjik hastalar için yüksek kaliteli hava

Alerjileri olan insanlar, özellikle zayıf hava kalitesi. Ancak çocuklar, hamile kadınlar, yaşlılar, kalp hastalığı olan insanlar ve solunum yolu hastalıkları olan insanlar. Tipik semptomlar şunlardır: yorgunluk, kaşıntılı burun, hapşırma, gözlerdeki gözyaşı, kaşıntılı boğaz ve şişlik, öksürük ve hırıltılı, göğüs gerginliği, ürtiker, döküntü ve astım saldırısı.

Fiziksel reaksiyonlar genellikle polen, toz, hayvan saçları, toz akarlarının veya havadaki diğer kirleticilerin solunmasından kaynaklanır. Bu semptomlar ilaçlar tarafından tedavi edilebilir ve birçok tedavi yolu vardır: nazal sprey ve gözden antihistamin veya astım spreyi düşer.

Bununla birlikte, ilaçlar genellikle yan etkileri vardır, bu nedenle, alerjinin ciddiyetine bağlı olarak - ev tedavilerini ve hava temizleyicileri gibi iç mekan alternatiflerini kullanmak, bu da problemi hafifletmek için.

Yaşam kalitesini artırmak

İlaç tedavisine ek olarak, keskin zencefilli su, C vitamini, salin burun spreyi ve homeopatik ilaçlar gibi aile terapileri vardır. Kapalı için, başka bir verimli verimli çözüm var: hava temizleyici. Hava temizleyici, kirli havanın solunması için bir tür bir cihazdır, havadaki parçacıkları, poleni, alerjenleri, koku ve uçucu organik bileşikleri filtrelemek için bir filtreleme sistemi. Arıtılmış hava odaya geri boşaltılır. Hava temizleyicisinin Stadler formuyla, yaşam kalitenizde kalıcı bir gelişme görebilir ve sonunda kolayca nefes almaya başlayabilirsiniz.

En iyi saf havanın avantajları

  • Daha iyi bir mutluluk duygusu- Kirleticileri havadan çıkarmak, insan vücudundaki yükü azaltmak - günlük yaşamda daha iyi bir mutluluk duygusuna yol açar.
  • Daha az alerji- azaltılmış veya tamamen önlenmiş - astım veya alerji olan hastalar kolayca nefes alabilir.
  • Taze kapalı hava- Kapalı hava, sağlıklı bir yaşam için taze hava solumak için daha taze, daha temiz ve daha keyifli görünüyor.
  • Aktif ve verimli olmak- Yorgunluk ve dikkatsizlik belirtilerini azaltın - işteki verimliliği artırın ve hobilerin peşinde.
  • Koku giderme- Diğer kaynaklardan gelen kokular ve kokular pişirme hızlı ve etkili bir şekilde çıkarılabilir.
  • Ücretsiz nefes alma- Solunum yolu hastalıklarının semptomlarının giderilmesi.

Ek virüs koruması

Coronavirus Pandemic, bir kez daha hava kalitesinin sağlığımız için çok önemli olduğunu kanıtladı. SARS-COV-2 gibi virüsler Parçacıklara takın ve uzun süre havada kalır. Hava temizleyici, virüs partikül paketini havada filtrelemeye yardımcı olabilir, böylece virüs yükünü azaltır. Hava temizleyici filtresini en iyi filtreleme performansını elde etmek için düzenli olarak değiştirmek çok önemlidir. Bununla birlikte, hava temizleyicileri% 100 virüs koruması sağlamaz. Sık el yıkama veya sosyal mesafe gibi ortak kurallar hala zorunludur ve maskeler anlamlıdır.

Havadan filtrelendirilmiş nedir?

  • Bakteriler ve virüsler
  • Duman ve tütün
  • Formaldehit
  • Ozon
  • Toz akarları
  • Kötü kokular
  • Hayvan saçı
  • Toz
  • Uçucu organik bileşikler (VOC)
  • Kalıp
  • Polen

Hava temizleyici satın almak için 4 ipucu

Odanın boyutunu biliyorum

Her cihaz herhangi bir oda boyutuna uygun değildir, bu yüzden oda boyutunu bilmeniz önemlidir. Hava temizleyicinizin kullanacağı. Oda ne kadar büyük olursa, ekipmanın daha güçlü olması gerekir. Bir cihazın ne kadar güçlü olduğunu belirlemenin bir yolu CADR değerini gözlemleyerek: Bu, üretilen saf hava miktarını temsil eder. Bu yüzden oda ne kadar büyük olursa, CADR değeri o kadar yüksektir. Birçok üretici ayrıca uygun M2 numarasını gösterir.

2 En sevdiğiniz teknolojiyi seçin

Seçilebilecek iki farklı tür teknoloji vardır: yüksek verimli hava filtreleri ve elektrostatik filtreler. Her ne kadar bu iki filtre partikülleri, virüsleri, poleni vb. Havada filtreleyebilmesine rağmen, aralarındaki farklar korunurlar. HEPA filtrelerinin düzenli olarak değiştirilmesi gerekir, bu da çok az çaba ile hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Elektrostatik filtrenin kendisi temizlenebilir, bu da düzenli olarak yapılmalıdır. Sonuç olarak, daha az atık üretir, ancak biraz çaba gerektirir.

Üç. Aktif bir karbon filtreye ihtiyacım var mı?

Yalnızca aktif olarak aktif karbon filtresi havada hoş olmayan koku ve gazı çıkarabilir. Aktif karbon filtresi olmayan hava temizleyici, nahoş koku ve havadaki gazı güvenilir ve etkili bir şekilde çıkaramaz. Filtrede daha aktive edilmiş karbon, o kadar etkili bir şekilde havadaki kokuyu ve gazı çıkarabilir. Etkinleştirilen karbon filtresinin daha ağır olması, içerdiği daha aktive edilmiş karbon, daha fazla gaz ve kokuları emer.

Gürültü seviyesine bak

Bir diğer önemli gösterge, gürültü seviyesidir. Kimse gürültülü ekipman sevmiyor, özellikle hava temizleyiciniz oturma odasında ya da yatak odasında kullanılacaksa, üretilecek desibellere bir göz atmaya değer. Cihazın düşük ayarlarda sessizce çalışması önemlidir. Hava temizleyici her zaman olmalıdır, çünkü bu havayı etkili bir şekilde arındırmanın tek yoludur. Bu yüzden en önemli şey, düşük bir ortamda sessizce çalışmalarıdır, böylece sizi rahatsız etmeyecekler veya iyi bir uyku almanızı engeller.
Mesin Air Hidrogen OEM
OEM Air Purifier.
Tayland'daki en iyi 10 HEPA Filtre Hava Arıtma Üreticisi ve Şirketleri 25 PM için

En İyi Top 10 HEPA Filtre Hava Temizleme Üreticileri ve Şirketleri Tayland'daki Hava Kirlenmesi ve İç Mekan Hava En İyi Kalitesini Artırma Dünyasında 25'in PM için. Tayland'da, kentleşme ve otomasyonun tipik olarak hava premium engellerine neden olduğu,

En iyi taşınabilir hava temizleyici tedarikçisi Filipinler nasıl seçilir

En iyi taşınabilir hava temizleyici tedarikçisi nasıl seçilir Philippinesthe Faydaları Bir hava temizleyici cihazın deneyimleyebileceğini, görmezden gelinmesi çok zor. Bunlar havanızda toz, duman, evcil hayvan kokusu, görder, virüs, vocalar ve diğer birçok zararlı kirletici maddeden kurtulabilir. Genellikle spea

Daire için En İyi Taşınabilir Hava Temizleme ile Tekerlekler Ve Nemlendirici Yorumlar

ApartmentIt için En İyi Taşınabilir Hava Temizleme ile Tekerlekler Ve Nemlendirici Yorumlar birçok kişi bir araya nemlendiricileri ile hava temizleyicileri kullanmak mümkündür bilmediklerini keşfedilmiştir. Hatta bazıları inanmak benzer fonksiyonlar dışında hem taşıma söyledi. Bu hiçbir şekilde doğru değildir. Eğer gerçekten seriou iseniz

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
Olansi Produts
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.  Mesin air hidrogen