Türk dili

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk
  • ZENGİN DENEYİM
    Olansi, 2009 yılında, 10 yılı aşkın bir deneyime sahip en iyi hava temizleyici üreticisi kurdu.
  • Tatmin edici hizmet
    Hızlı teslimat, rekabetçi fiyat, kaliteli ve müşterilerimize uzun süreli hizmet.
  • OEM / ODM
    Tüm ev aletleri logomuzu ve paketleme özel etiket, OEM ve ODM olabilir, özel ihtiyacınızı karşılayın.

OLANSI, Çin'den Sınıfının En İyisi Sağlık Ürünleri Fabrikası

Olansi Healthcare Co, Ltd Guangzhou, Çin bulunmaktadır.
Olansi şirketi profesyonel bir hava temizleyici OEM üreticisi, ürünler Çin hava temizleyici, ev hava temizleyici, HEPA hava temizleyici, negatif iyon hava temizleyici, ionizer hava temizleyici, PM2.5 hava temizleyici, araba hava temizleyici, oda hava temizleyici, akıllı hava temizleyici ve benzeri.
Yapıştırılan 10 yıl boyunca, Olansi, ev hava arıtma, su arıtma makineleri, hidrojen bakımından zengin su makinesi, nemlendirici ve güzellik sağlıklı bakım ürünlerinin araştırma ve geliştirme, tasarım, üretim ve satış ve çevre koruma ekipmanları üzerine odaklanmaktadır.

Beraber çalışalım!

Toptan özel su arıtma cihazı, hava temizleyici, rekabetçi bir fiyata hidrojen su makinesi için kaynağınız.
Ev için hava temizleyici, havayı temizler ve çekişten uzak tutun, Sessiz çalışma, rahat uyku, yüksek verimli HEPA filtre, PM2.5'i çıkarın
Kanıtlanmış virüsleri ve bakterileri öldürme ve kirleticileri filtreleme yeteneği ile Olansi Su Arıtma Sistemi, eviniz için en iyi su kaynağını sağlar.
RO Hidrojen Stronsiyum Su 3s Hızlı Isı Su Sebili, Hidrojen üretimi için Hidrojen ve oksijen ayırma teknolojisi Daha yüksek.

12 yıl OEM ODM üreticisi

Hava temizleyici, hidrojen su jeneratörü ve su arıtma cihazı
CE, CB, ROHS, SASO, CQC, CCC Onayı ve ISO 9001: 2008 Sertifikası
65 patent ve 49 ödül sahibi olmak
12 ay garanti

Olansi hava temizleyici / hava temizleyici nedir?

Hava temizleyici ve hava temizleyici olarak da bilinen Olansi hava temizleyici, hava kirleticilerini filtreleyen veya öldürebilecek bir üründür ve hava temizliğini etkili bir şekilde iyileştirir. Bazı klimalar, ısıtıcılar ve diğer klima ekipmanları da sınırlı bir hava arıtma fonksiyonuna sahiptir.

Olansi hava temizleyici sizi virüs ve bakteriyelden korur

Düzgün kullanılırsa, turuncu hava filtreleri, binalarda virüsler veya küçük alanlar dahil olmak üzere hava kirleticilerinin azaltılmasına yardımcı olabilir. Yalnız hava temizleyici veya filtreleme, insanları cowid-19'u istilasından korumak için yeterli değildir.

Olansi hava temizleyici, kirleticileri veya kirleticileri havada havada filtrelemek için tasarlanmıştır. Hava temizleme ve filtreleme, virüsleri içeren parçacıklar da dahil olmak üzere havadaki kirleticileri azaltmaya yardımcı olur. Taşınabilir hava temizleyicileri (hava temizleyicileri olarak da bilinir) özellikle iç mekan konforunun (sıcaklık veya nem) etkilenmediği durumlarda veya dış hava kirliliği şiddetli olduğunda özellikle yararlı olabilir.

OLANSI hava temizleyici çalışma prensibi ve türleri

Olansi hava temizleyici genellikle fan ve hava filtresi sisteminden oluşur. Çalışma prensibi: Makinedeki fan (fan olarak da bilinir) iç mekan havasını dolaştırır ve kirli hava, havanın temizlenmesi ve temizlenmesi amacını elde etmek için .

Hava temizleyicileri genellikle duvar monte edilir, asılı, tavan monte edilmiş ve zemini monte edilir; Hava temizleme teknolojisine göre, ayrılmıştır: HEPA hava temizleyici, aktif karbon hava temizleyici, elektronik hava temizleyici, ultraviyole hava temizleyici, temiz oda hava temizleyici, negatif iyon hava temizleyici, iyon hava temizleyici, ozon hava temizleyici vb.

Olansi hava temizleyici ana teknolojisi

Hava temizleyicide birçok farklı teknoloji ve medya vardır; bu, kullanıcılara temiz ve güvenli havaya sahip olmasını sağlar. Ortak hava arıtma teknolojileri, HEPA yüksek verimli filtrasyon teknolojisi, fotoplasma teknolojisi, adsorpsiyon teknolojisi, negatif iyon teknolojisi, negatif oksijen iyonu teknolojisi, moleküler kompleks teknolojisi, titanyum dioksit fotokatalist teknolojisi, elektrostatik toz toplama teknolojisi, aktif oksijen teknolojisi, vb; Malzeme teknolojisi ağırlıklı olarak aşağıdakileri içerir: fotokatalizör, aktif karbon, sentetik elyaf, HEPA verimli malzeme, negatif iyon jeneratörü vb. Mevcut hava temizleyicilerinin çoğu, aynı zamanda çeşitli saflaştırma teknolojileri ve malzemeleri kullanılmaktadır. .

HEPA filtre ekranı

Yüksek verimli partikül havası (HEPA), hava temizleyicide kullanılan en popüler teknolojidir ve aynı zamanda en stabil ve hiçbir yan etki fiziksel filtrasyon yöntemidir. HEPA filtre ekranı% 99.7'yi emebilir% 0.3 μm asma parçacıklar (0.3 μm, filtrelemek için en zor boyuttur), inhale havayı daha taze ve temiz hale getirir. Genel olarak, HEPA filtresi kimyasal smog, bakterileri, toz parçacıklarını ve poleni emebilir. HEPA filtresinin avantajı etkili ve güvenlidir. Filtrasyon kapasitesi, elektrostatik toz toplama teknolojisinden daha yüksektir, ancak zararlı gazları çıkaramaz.

HEPA seviyesinin iyileştirilmesiyle (çoğunlukla piyasadaki H11 ~ H13), rüzgar direncinin artması, gürültü ne kadar yüksek olur. Lütfen belirli ortama göre ilgili filtre ekranını seçin (lütfen ağır kirli ortamda H12 ve üstü filtre ekranını kullanmayı deneyin). Ek olarak, zamanında değiştirilemeyen filtre ekranı da bakteri üremesi için bir hotbed olmak kolaydır ve ikincil kirliliğe neden olur. Kullanıcılar, Akıllı Filtre Yönetimi teknolojisi ile hava temizleyicisini düzenli olarak kontrol etmeli veya kullanmalıdır; Hepa'yı kullanan hava temizleyici iyi bir hava geçirmez tasarıma sahip olmalıdır, aksi takdirde hava filtre ekranının etrafında gider ve filtreleme etkisini kaybeder.

Fotoplasma

Havadaki O2 ve H2O molekülleri, özel dalga boyu nanotüp ile ışınlanır ve yüksek oksidasyon fotoplasma ile plazma akışlarına ayrıştırılır. Çok sayıda elektronik bağ olan bu fotoplazma akışları, organik molekülleri yok etme yeteneğine sahiptir. Uçucu formaldehit, toluen, VOC ve diğer gaz moleküllerini havadaki hızlı bir şekilde etkisiz hale getirebilirler ve bunları su ve karbondioksit haline getirebilirler, teknolojinin kendisi diğer zararlı maddeler üretmeyecektir. Formaldehit moleküllerinin nötralize edilmesiyle oluşturulan su molekülleri, nanotüpte tekrar hareket etmeye devam edebilir ve kirleticiler böyle bir zincir reaksiyonu boyunca tamamen ayrıştırılabilir.

Fotokatalist

Ultraviyole ışık altında, fotokatalist birçok zararlı gaz ve dezenfekte olabilir.

Aktif karbon filtresi

Aktif karbon filtre ekranı, deodorizasyon ve zararlı gazların emilimi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir; Bununla birlikte, askıya alınmış parçacıkları filtrelemek için, HEPA'yı ve diğer filtreleri kullanmak gerekir. Avantaj güvenli ve etkilidir, dezavantajı yüksek değiştirme maliyetidir.
Antiviral / Antibakteriyel Solunum Filtreleri

Virüs ve bakterilerin çapraz kontaminasyonunu önlemek için en etkili, güvenli ve uygun fiyatlı çözüm

Antiviral ve antibakteriyel solunum filtreleri, çapraz kontaminasyonun önlenmesi için basit bir yol sağlar, böylece sistem performansını etkilemeden hasta ve operatör güvenliğini sağlar.

Akciğer fonksiyonu ve metabolizma testlerinde filtrelerin kullanımı, havadaki aerosol damlacıklarının difüzyonunu da azaltabilir ve test sırasında zorunlu ekspirasyon ve hiperventilasyonun neden olduğu çevre kirliliğini azaltabilir. Aerosol difüzyonunun önlenmesi, bulaşıcı hastalıkların yayılmasını azaltmanın anahtarıdır.

UVC hava temizleyici / UV-C ışık hava temizleyici

Bu bir tesadüf değil, çünkü HEPA hava filtresi kalite hava saflaştırmasının temelidir. Ultraviyole ışık, genellikle hava saflaştırmasında kullanılan üç tür ultraviyole ışıktan biridir. Düzgün kullanılırsa, bu görünmez ışık bazı durumlarda bakterileri, kalıpları ve hatta bakterileri ve virüsleri güvenle öldürebilir.

Olansi, kalıp sporlarını, poleni, tozu ve kokuyu azaltmak için kullanılabilecek endüstri lideri bir hava temizleyicisine sahiptir. Doğru hava temizleyici seçimi yapmak için yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin; Özel ihtiyaçlarınıza göre doğru ürünleri seçmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Yatak odasından iş ofisine, hepimizin herkes için sağlıklı bir alan yaratmak için doğru hava temizleyici var!

Olansi Hava Temizlemesinin Etkinliği

Olansi hava temizleyici, hava dışarıdan tanıtılmadıkça, karbondioksit konsantrasyonunu arttırma problemini çözemez. Bazı modellerde dış havayı doğrudan odaya filtrelemek için pencereye sabitlenir. Hava temizleyici ikinci el duman üzerinde zayıf etkiye sahiptir ve ikinci el dumanın zararını yavaşlatmak için havalandırma kapasitesi son derece yüksektir ve filtre ekranının tüketim hızı son derece hızlıdır, bu nedenle güçlü bir egzoz kullanmak daha iyidir. İkinci el dumanını odadan çıkarmak için fan (bu, makul bir sigara içilen eylemin, iç mekanlarda ve kapılardan ve pencerelerden belirli bir mesafede olduğu için toplam yasak gerektirir); Tıpkı mutfak gibi, duman hasarını azaltmak için aralık davlumbazının kullanımıdır. Aynı şekilde, altın kağıdın neden olduğu kirlilik için de uygundur.
BİZ NE YAPTIK
Olansi Haberler ve Etkinlikler
Tayland'daki en iyi 10 HEPA Filtre Hava Arıtma Üreticisi ve Şirketleri 25 PM için

En İyi Top 10 HEPA Filtre Hava Temizleme Üreticileri ve Şirketleri Tayland'daki Hava Kirlenmesi ve İç Mekan Hava En İyi Kalitesini Artırma Dünyasında 25'in PM için. Tayland'da, kentleşme ve otomasyonun tipik olarak hava premium engellerine neden olduğu,

Amerika Birleşik Devletleri'nde En İyi 10 Köpüklü Su Dağıtıcı Şirketleri ve Köpüklü Su Makinesi Markaları

En İyi Top 10 Köpüklü Su Dağıtıcı Şirketleri ve Köpüklü Su Makinesi Markaları Bugünün Sağlık Bilinçli Dünyasında ABD'de Köpüklü Suya olan talep tırmandı ve bununla birlikte köpüklü su dağıtıcılarının popülaritesi arttı. Bu gelişmiş araçlar sorunsuz bir yöntem sağlar

Tezgahın konforunu ve teknoloji şirketleri için köpüklü su çözümleri ile köpüklü su dağıtıcılarını keşfedin

Tezgahın konforunu harekete geçirin ve teknoloji arkadaşı ve köpüklü su makineleri için köpüklü su çözeltileri ile köpüklü su dağıtıcılar süper serin ve modern. İstediğiniz zaman size taze, soğuk su veriyorlar. Sulu kalmak için en etkili yöntemi tercih ediyorlar çünkü

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
Olansi Produts
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.  Mesin air hidrogen