Türk dili

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Melayu
Bahasa indonesia
svenska
Ελληνικά
Dansk
  • En İyi H14 HEPA Filtre PM2.5 PM1.0 Trafik Kirliliği için Hava Temizleyici Smog ve Araba Kirliliği Uzmanlara, Trafik Kirliliğinin, uzun vadede savunmasız olabileceğiniz bazı ciddi sağlık etkileri vardır. Kirlenmiş trafik havasını ne kadar özürseniz, sağlığınızın daha önce yapıldığı budur.
  • OLANSI Bütün Ev Hava Temizlemesi'ni UV ışığı ile UV ışığı ile yüklemek için en iyi yer, amaçlandığı kadar etkili olacak şekilde, doğru şekilde yerleştirilmesi gerekir. Uygun kullanım, makinenin günün sonunda ne kadar etkili olduğu konusunda büyük bir fark yaratabilir. Olansi hava temizleyicileri yüksek
  • Yıkanabilir filtreli evcil hayvanlar için en iyi hava temizleyicileri ve hastane sınıfı H14 HEPA filtre yapınız, evcil hayvanların evinizde hava kirliliğine neden olabileceğini biliyor musunuz? Bu dışarı çıktıklarında olur. Dönüşlerinde, çok tehlikeli olduğunu kanıtlayabilen eve alerjenler ve kir getirebilirler. Bu pr
  • Çin hava filtreleme üreticilerinden Alerjiler ve astım için en iyi hava temizleyicileri, 2021 ve 2022'de bir astımlı hasta, sürekli olarak güvenilir ve kalıcı bir çözüm aramanız için şüphe yoktur. Gerçek şu ki, birçok şirketten beri sinirli olabileceğinizdir.
  • Evde, havalandırma kapalı hava kirliliği içermez. Sorun şu ki, havanın dışarıdan girmesini sağlamak, bazı kirleticileri de tanıtmadır. Örneğin, tütün dumanı, araba egzozu veya orman yangını oturdu, havalandırma iç mekan hava kirliliği içermez. Sorun şu ki, havanın dışarıdan girmesini sağlamak, bazı kirleticileri de tanıtmadır. Örneğin, tütün dumanı, araba egzozu veya orman yangını duman.moke.Tooke.Neden içeride kirleticileri kaldırmanın en iyi yolu nedir?
  • İç mekan VOC seviyesini azaltmanın en iyi yolu havalandırma ve kaynak kontrolüdür. Bu seçenekler sınırlı olduğunda veya birden fazla kimyasal hassasiyetiniz (MCS) varsa, aktif gaz ve koku kontrol teknikleriyle hava temizleyicilerini kullanabilirsiniz. Yedi En İyi Vocs Hava Temizleyicisi'nden bir listeyi okuduk ve derledik.
  • Genel sağlığınız için endişeliyseniz, muhtemelen nefes aldığınız havada olanlardan endişelisiniz. Evlerimiz bile sağlık ve iyiliğinizi etkileyebilecek kirleticilerle doludur. Günlük aktiviteler evinizdeki havayı kirletici maddeler ve alerjenlerle doldurabilir.
OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
Olansi Produts
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd.  Mesin air hidrogen