Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » 2021 ve 2022'de Türkiye'deki hava temizleyici üreticisinden en iyi ev hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de Türkiye'deki hava temizleyici üreticisinden en iyi ev hava temizleyici nedir?

Görüntüleme sayısı:7     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-07-20      Kaynak:https://www.olansichina.com/

2021 ve 2022'de Türkiye'deki hava temizleyici üreticisinden en iyi ev hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de Türkiye'deki hava temizleyici üreticisinden en iyi ev hava temizleyici nedir?

Yıllar geçtikçe, Türkiye'de çok fazla hava temizleyicisi olmuştur. Gerçek şu ki, bu cihazların çoğunun beklendiği gibi çalışmadığıdır. Bunun nedeni, üreticileri tarafından obupped olmalarıdır. Herhangi bir himaye etmeden öncehava temizleyici üreticisiTürkiye'de, farkında olmamanız gereken bazı faktörler var. Bunlar kesinlikle ciğer hastalığı, astım, nefes alma zorluğu ve daha fazlası gibi sağlık koşullarıyla mücadele etmenin stresini kesinlikle kurtaracak. Çin hava temizleyici satın almaya karar verdiğinizde bile, dikkate alınması gereken bazı faktörler vardır.

OLANSI hava temizleyici tedarikçisi (8)

Bunlar olmadan, aile üyeleriniz ve sevdikleriniz için yanlış Çin hava temizleyicisini almaya başlayabilirsiniz. Türkiye'de doğru cihazı satın almak için mücadele ederseniz, kesinlikle beyinlerinizi tekrar rafıza gerek yoktur. Bu yazı, farklı alanların temizlenmesi söz konusu olduğunda, güvenilir olduğu kanıtlanmış en iyi cihazların bazılarını ortaya çıkarmayı amaçlayacaktır.


Herhangi bir hava temizleyici tedarikçisi veya hava temizleyici fabrikasıyla iletişim kurmadan önce, aşağıdaki ayrıntıların, alanınız için ideal olacağı doğru cihazı anlamak için aşağıdaki ayrıntıların okunmasını sağlamalısınız.


İkea fornuftig

Bu cihazın Türkiye'deki insanlar arasında çok popüler olmasının nedenlerinden biri, uygun maliyetli doğasıdır. Çok uygun olmasına rağmen, yerinizdeki havayı temizlemek için bir kez teslim edilebilir. Ayrıca, ev dekoru konusunda önemserseniz, bu, etkileyici tasarımı nedeniyle seçilecek doğru hava temizleyicidir. OlmayabilirÇin hava temizleyiciAncak hiçbir şüphe yok ki para için çok iyi bir değer sunabiliyor.


Sadece yukarıda belirtildiği gibi, bu, kullanabileceğiniz bütçe dostu bir seçenektir. Duman, toz, polen, alerjenler, kokulardan ve daha fazlasını kurtarmaya yardımcı olabilecek 2 filtreleme işlemine sahiptir. Ayrıca, büyük alanlar için mükemmeldir. Bu cihazdaki tek dezavantajı, herhangi bir akıllı telefon uygulamasına izin vermemesidir. Ancak, çok mükemmel ve yüklü bir kez evinizdeki havanın temizlenmesi açısından tüm fark yaratabilir. Aşağıda özelliklerinden bazıları:


• 2 aşama filtreleme işlemi - aktif karbon filtresi ve HEPA filtresi

• Büyük alanlar için mükemmeldir

• Cadr 140m3 civarında

• Çok uyumlu bir tasarıma sahip

• Hafiftir, bu nedenle kolayca dolaşabilir

• Ve dahası


Coway Airmega 400

Bunun gibi bir cihaz için mükemmel açıklama verimlilik ve etkinliktir. Coway Airmega 400 bir nedenden dolayı oluşturuldu. Bu, ev sahiplerinin zararlı parçacıklardan kurtulmanın ne anlama geldiğini deneyimlemelerini sağlamaktır. Toz, duman, kokular ve diğer tehlikeli parçacıklar nedeniyle rahatsız hissediyor musunuz? Bunların yalnızca güvenilir bir şekilde patronize edemediğinizde bunların daha kötüleşeceğini biliyor musunuz?hava temizleyici üreticisi? Bu, Coway Airmega 400, bugün güçlük olmadan üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.


Bilmemeniz durumunda, Coway Airmega, yıllardır güvenilir bir hava temizleyici tedarikçisi ve üreticisi olmuştur. Ürünleri kesinlikle denemeye değer. 1560sqft'e kadar olan bir alanı temizleyebilen bir cihazı hayal edin. En iyi parçayı bilmek ister misiniz? Bu, 60 dakika içinde büyük boşlukları temizleyebilmesidir. Odanızda tehlikeli parçacıkları büyük kolaylıkla yakalayacaktır. Aşağıda büyük özelliklerinden bazıları.


• Odanızın ne kadar kirli veya temizliğini göstermek için renkli bir LED ile geliyor

• Odanızdaki havanın kalitesine bağlı olarak otomatik olarak ayarlayabilen bir hayranı vardır.

• Bir filtrenin ömrünü gösteren bir göstergeye sahiptir.

• Son derece enerji tasarrufludur (64Watts)

• En yüksek gürültü ayarı 42.3DB'dir.

• Ve dahası


Honati hava temizleyici

Honati hava temizleyici, şu anda Türkiye'deki en hızlı büyüyen markalardan biridir. 2021 ve 2022'deki herhangi bir hava temizleyici üreticiye kıyasla daha fazla başlık yapması bekleniyor. Honati, zararlı ve tehlikeli parçacıkların basit ve etkili bir süreçte çıkarılabileceği her şeyi kanıtlamayı başarabilen bir hava temizleyici tedarikçisidir. Örneğin, evcil hayvan saçlarının ve evcil hayvanın kolaylaştırılmasını sağlayacak bir ön filtre ile birlikte gelir. Bu, HEPA filtresinin, değiştirmeden önce beklendiği sürece sürdüğünü sağlamak içindir.


Geniş bir alana sahipseniz ve havayı verimli bir şekilde temizleyecek bir şey isterseniz, Honati hava temizleyici yardımcı olabilir. Yıllar boyunca birçok olumlu eleştiri yapmayı başaran bir cihazdan çok şey bekleniyor. Aslında, birçok insan OLANSI hava temizleyici ile karşılaştırır ve nedenini görmek zor değildir. Özelliklerinden bazıları şunlardır:


• 540sqft'e kadar olan bir alanı temizleyebilir

• 400m3 / h, CADR'si oldukça yüksektir

• Filtrasyon işlemi 3STAGES'den oluşur.

• Düşük gürültü üretimi

• Ve dahası


Olansi hava temizleyici

Olansi hava temizleyicileri hakkında özel bir şey var. Bu, her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayacakları için kullanmaya karar verdiğiniz modelin önemli olmadığı gerçeğidir. Bir Olansi hava temizleyici modern teknolojiyle üretilmiştir. Bu yüzden çok sofistike özellikleri var. Türk pazarında bulacağınız herhangi bir düzenli Çin hava temizleyici değillerdir. Bunun yerine, VOC, duman, kokular, polenler, bakteriler ve diğerleri gibi zararlı parçacıklar sağlamak için üretilmiştir.


Örneğin, K06 küçük bir alan için çok mükemmeldir. En iyi kısım, gürültü oluşumunun minimum olmasıdır. Bu, en iyi şekilde rahatlıkla karşılaşmanızı sağlayacaktır. Özelliklerinden bazıları şöyle olabilir:


• Alanınızı daha güzel görünmesini sağlamak için şık tasarım

• Zararlı parçacıkların% 99,9'undan kurtulabilir

• Toz sensörü ile birlikte gelir

• 4 filtrasyonun 4 aşaması - ön filtre, aktif karbon filtresi, dokunmamış filtre (antibakteriyel) ve HEPA filtresi

• 50W'lık minimum enerji üretimi

• Ve dahası

Çin Olansi Hava Temizleyici Üretici (48)

Sonuç

Yukarıda ortaya çıkan farklı kaliteli cihazlara dayanarak, temiz ve sağlıklı hava söz konusu olduğunda ihtiyaçlarınızın karşılanabileceği çok açıktır. Her şey, ihtiyaçlarınızın karşılanmasını sağlamak için doğru hava temizleyici fabrikasını bulmakla ilgilidir. En iyi ev hava temizleyici hakkında daha fazlası içinTürkiye'de hava temizleyici üreticisi2021 ve 2022'de, ziyareti ödeyebilirsiniz.Olansi Çinyerindehttps://www.olansitr.com/daha fazla bilgi için.


ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen