Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » 2021 ve 2022'de Fransa pazarındaki en iyi UVC hava temizleyici markası nedir?

2021 ve 2022'de Fransa pazarındaki en iyi UVC hava temizleyici markası nedir?

Görüntüleme sayısı:6     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-07-08      Kaynak:https://www.olansichina.com/

2021 ve 2022'de Fransa pazarındaki en iyi UVC hava temizleyici markası nedir?

2021 ve 2022'de Fransa pazarındaki en iyi UVC hava temizleyici markası nedir?

En iyisini bulmak mı istiyorsun?hava temizleyiciFransa'da? Fransız pazarında bu cihazların birçoğu olduğunu biliyor musunuz? Bundan dolayı, nihayetinde hangisinin kullanması için karıştırılabilir. Sağ hava temizleyici üreticisini bulmak basit ve basit bir görev olmayabilir. Bu, ihtiyaçlarınızı bile karşılamayacak bir şey elde edebileceğiniz anlamına gelir. Fransa'daki çoğu insanla ilgili sorunlardan biri, hava temizleyicileri hakkındaki yanlış varsayımları yapıyor. Örneğin, hava temizleyicilerinin genellikle havayı etkili bir şekilde temizleyebileceğine inanıyorlar.


Böyle bir varsayımın gerçeği olmasına rağmen, tamamen doğru değil. Bunun nedeni, hava temizleyicileri genellikle işlevselliklerinde ve özelliklerinde farklıdır. Bu gerçeği anlayamamak, yanlış cihazı satın almanızı sağlar. Çin hava temizleyici arıyorsanız bile, bu cihazların çoğunun ihtiyaçlarınızı çeşitli şekillerde karşılayamayacağını bilmek emin olun.

Olansi Hava Arıtma Tedarikçisi (7)

İşte mükemmel çözüm

Yukarıdakileri tartıştıktan sonra, doğru yerde olduğunuza inanmak için her neden var. Bu yazı, Fransa'daki yüksek no'lu hava temizleyicilerini ortaya çıkaracak. Diğer seçenekleri düşünmeden önce daima en iyi hava temizleyici tedarikçilerinize bu konularda sorun. İyi bir satın alma kararı vermek için aşağıdaki çeşitli hava temizleme cihazlarına göz atın.


COWAY AP-1512HH

Coway AP-1512HH, sadece Fransa'da değil, aynı zamanda dünyanın diğer bölgelerinde de en iyi hava temizleyicilerinden biridir. Amazon, Ebay ve diğerleri gibi popüler platformlardan birçok olumlu yorum kazanmıştır. İyi bölüm, bugün muhteşem özelliklerinden bazılarını keşfetmek için nadir bir şansınız var. Buhava temizleyici üreticisiGerçek rahatlık deneyimlemenizi sağlamak için hiçbir taşın hiçbirini bir teklifte bırakılmamasını sağladı. Örneğin, ticari ve konut alanları için mükemmeldir. Bunun nedeni, temizleyebileceği maksimum alan 200m2'dir.


Çok popüler olmasının nedenlerinden biri, gürültü oluşumunun oldukça az olmasıdır. Duman, toz ve polenden kurtulabilecek bir cihaz arıyorsanız, bu, tüm kutuları herhangi bir uzlaşma formu olmadan işaretler.


Diğer özelliklerinden bazıları

• Çeşitli kirleticiler için farklı Cadr derecesi: Polen - 240, Toz - 246 ve Sigara - 243

• Yerden tasarruf etmek için kompakt bir tasarıma sahiptir.

• Üçlü bir filtrasyon sistemi ile birlikte gelir

• Havanızın kalitesini otomatik olarak izleyebilir

• Kokular, duman ve tozlar etkili bir şekilde kurtuldu

• Güç tüketimi çok düşük


İkea fornuftig

Bu hava temizleme cihazıyla ilgili dikkatinizi çekecek ilk şey estetik tasarımdır. İyi bölüm, Çin hava temizleyici olarak mevcut olmasıdır. Bu, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenekle şımarık olduğunuz anlamına gelir. Güzelliğinden ayrı olarak, bu hava temizleyici üreticisi bu cihazın özelliklerinin tamamen sağlam olmasını sağlamıştır. Kesinlikle kurulu bir kez para için iyi bir değer sunacak. Yaklaşık 140m3 cadr ile, havayı küçük alanlarda temizlemek söz konusu olduğunda her zaman kapsamlı bir iş bekleyebilirsiniz.


Bu hava temizleyici için kullanılabilecek iki filtre vardır. Bunlar karbon filtre ve HEPA 12 filtresidir. Bu iki fonksiyon en iyisi ile, duman, toz, polen ve diğerleri gibi istenmeyen parçacıkların evinizden kaldırılacağından emin olun. Gerçekten de güvenilirhava temizleyici fabrika.


Özellikleri aşağıda listelenmiştir:

• Kompakt ve şık bir tasarımla geliyor

• Düzgün çalışmayı sağlamak için bir uygulaması vardır.

• Alanı en üst düzeye çıkarmak için duvarda asılabilir

• Cadr 140m3 civarında

• Ve dahası


Blueair 411

Küçük odanızı iyice temizleyebilecek bir Çin hava temizleyici arıyorsanız, böyle bir gerek yoktur. Bunun nedeni, Blueair 411'in bu işlemin etkili bir şekilde ele alınmasını sağlamada yardımcı olabileceği içindir. En etkileyici özelliklerinden biri 3600 tasarımı olmuştur. Bu, havanın her açıdan salınmasını sağlar. Böylece, bir süredir belirli bir yöne doğru havayı serbest bıraktıktan sonra döndürme konusunda rahatsız etmeniz gerekmez.


161sqft'e kadar ölçülen odalar için mükemmeldir. Asla bir alandan veya odadan diğerine taşıma zorluğundan geçme konusunda endişelenmeyin. Bunun nedeni sadece 3pound hakkında ağırlığındadır. Deneyebileceğiniz özelliklerinden daha fazlası:


• Uzun süre dayanabilecek son derece dayanıklı HEPA filtresi

• Evde dekorunuza sığacak estetik bir tasarıma sahiptir.

• Enerji tasarrufludur

• Nerede yerleştirilirse, 3600 tasarımı nedeniyle hava filtrelenecek

• Ve dahası


Herhangi bir Hava Arıtma Fabrikası'na başvurduğunuzda, bu cihazın kullanılabilirliğini sormaya çalışın.


Mila akıllı hava temizleyici

Fransa'daki birçok insan, bu cihazın özelliklerini OLANSI hava temizleyicisine göre karşılaştırdı. Gerçek şu ki, sadece Olansi hava temizleyici gibi, Mila Akıllı Hava Temizlemesi, çok sayıda tehlikeli ve zararlı kirleticiyi boşluklardan çıkardığında çok iyi olduğu kanıtlandı. Tıpkı adı geldiği gibi, konut ve ticari alanların temizliği parkta bir yürüyüş yapmasını sağlayan bazı akıllı özelliklerle birlikte gelir.


1000 swft civarında boşluk temizleyebildiğini hayal edin. Bu hava temizleyici üreticinin bir araya getirebileceği şey budur. Maksimum rahatlığınızın garantisi olduğu anlamına gelir. Özelliklerinden daha fazlası:


• cadr 447m3 cadr derecesi

• Alanınızın nemini ve sıcaklığını izleyebilir

• Kullanıcıların belirli ihtiyaçlarına göre farklı filtrelere sahiptir.

• Optimum performans için düşük güç tüketimi

• çalışırken çok fazla gürültü üretmez


Olansi hava temizleyici

Çoğu insan buna inanıyorOlansi hava temizleyiciÇin hava temizleyicidir. Gerçek şu ki, Vietnam da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki diğer ülkelerde de çok popüler olduğudur. Gerçek konforu yaşamak için muhtemelen nefes kesen ve etkileyici özelliklerle en iyilerinden biridir. Vietnam'daki en iyilerinden bazıları arasında kesinlikle yerine.

Olansi hava temizleyici hakkında en iyi şeylerden biri benzersizdir. Örneğin, çift HEPA filtrasyon teknolojisi, evinizin iyice temizlenmesini sağlamaya yardımcı olur. Aynı zamanda aktif karbon ile birlikte gelir. Bu cihazın boşluğunuzu gürültü oluşturmadan temizleyebileceğine dikkat etmeye değer.


Özelliklerinin diğeri

• Daha fazla rahatlık için WiFi kontrolü

• Düşük gürültü yüksek Cadr (18dB ~ 55dB)

• Son derece güçlü saflaştırma işlemi

• Kontrol panelinden hava göstergelerini temizleyin (mükemmel, iyi, adil ve çok fakir)

• Yüksek kaliteli filtre

• Ve diğerleri

Çin Olansi Hava Temizleme Üreticisi (57)

Sonuç

Yukarıda listelenen seçenekler, Fransa'da en iyi hava temizleyicileri olarak kabul edilmiştir. Bu yorumlar, kullanıcıların toplandığı popüler talebe ve ihtiyaçlara dayanmaktadır. Bu nedenle, herhangi bir sorunu önlemek için aralarında seçim yapmanız önerilir. Fransa'da en çok satan hava temizleyici hakkında daha fazla bilgi için, Olansi Fransa'yı ziyaret edebilirsiniz.https://www.olansifr.comdaha fazla bilgi için.


ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen