Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » 2021 ve 2022'de İtalya pazarında en iyi satan hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de İtalya pazarında en iyi satan hava temizleyici nedir?

Görüntüleme sayısı:4     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-07-12      Kaynak:https://www.olansichina.com/

2021 ve 2022'de İtalya pazarında en iyi satan hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de İtalya pazarında en iyi satan hava temizleyici nedir?

Covid-19'un İtalya'daki yıkıcı etkisi, çoğu İtalyan, ticari ve konut alanlarında dolaşan zararlı parçacıklardan kurtulma konusunda bilinçli olmayı sağlamıştır. Bu olaylara dayanarak, uzmanlar 2021 ve 2022'nin satışlarının bir yıl olduğunu tahmin ediyorlar.Hava temizleyicileriSkyrocket olacak. Başka bir deyişle, insanlar hava temizleyicileri için her zamankinden daha fazla talepte bulunacaklar. Bunların hepsini göz önüne alındığında, birçok şirketin dikkatinizi tüm yollarla almaya çalışacağına inanmak için her neden var. Örneğin, bir hava temizleyici üreticisi, piyasadaki en iyi cihazları üretme konusunda yanlış iddialar yapabilir.

Olansi hava temizleyici tedarikçisi (11)

İşte çözüm

İtalya'daki en iyi hava temizleyici bulma imkansız olanı denemek gibidir. Bunun nedeni, sonunda pazardaki farklı markalarla karıştırılabilir. Bu gönderi, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek güvenilir bir hava temizleyici üreticisi seçmek için size göstereceği gibi rahatsız edilmeye gerek yoktur.


Aşağıdaki detayları okuyana kadar herhangi bir hava temizleyici tedarikçisine başvurmayın. Bu, duygular ve önyargılı yargıya dayanarak bir hava temizleyici fabrikası seçmemenizi sağlamaktır. Sadece 2021 için İtalya'daki en iyi hava temizleme cihazlarından bazılarını keşfedin.


LASKO LP300 HEPA

Zararlı havadaki parçacıklardan kurtulmak söz konusu olduğunda, bu tür İtalyanlar için karmaşık bir görevdir. Lasko LP300 HEPA'nın başarılması için üretildiği budur. Tüm sertleri yapar ve sizi ve sevdiklerinizin sağlıklı yaşamasını sağlamak. Tıpkı herhangi bir etkili ve güvenilir gibi çalışırÇin hava temizleyiciBu para için iyi bir değer sağlar. Filtrasyon işlemi o kadar etkilidir ki her havadaki tahriş edici algılanacak ve yakalanacak. Bu hava temizleyici üreticisinin İtalyanlar arasında popülerliği, kullanımı çok kolay olmasıdır.


Ayrıca, kompakt tasarımı, evin dekorunuz için mükemmel olmasını sağlar. Herhangi bir bozulma olmayacağı için endişelenmeyin. Ayrıca, bu cihaz piyasada karşılaşacağınız diğer hava temizleyicilerine kıyasla havayı çok hızlı temizler. Özelliklerinin daha fazlası aşağıda vurgulanacaktır:


• 2 faz filtrasyon işlemine sahiptir - aktif karbon ve HEPA filtresi

• Alanınızdaki 99.97 zararlı kirletici maddeyi kaldırabilir

• Astım ve alerji muzdaripleri için mükemmeldir

• 170sqft civarında olan bir oda için, Cadr 115 (duman), 122 (toz) ve 140 (polen)

• 3 Verimli temizleme hızı / seviyeleri

• Ofisler ve evler için mükemmel

• Kalıp, toz, polen, evcil hayvan görder, vocalar, kokular, alerjenler ve duman yakalayabilir

• Ve dahası


Levoit hava temizleyici

Levoit, yıllar boyunca sağlam bir ün kurmayı başaran güvenilir bir hava temizleyici üreticisidir. Sadece yüksek kaliteli bir Çin hava temizleyici gibi, 2020'de çoğu İtalyanlar arasında favorilerden biriydi. 2021 ve 2022'de aynı momentumu koruyacağına inanmak için her neden var. Bu hava temizleyici kullanmanın yararlarından biri Filtresinin değiştirilmesinden önce çok uzun süre dayanabileceği gerçeğidir. Bütçe dostu olmasına rağmen, koku, toz, polen, kalıp, duman ve daha fazlası gibi en zararlı kirleticileri kaldırabilir.


Evinizde evcil hayvanınız varsa, bu keşfetmek için en iyi seçeneklerden biridir. En iyi kısım, temizleme işleminin oldukça etkili ve kapsamlı olmasıdır. Bu, havanın tekrar nefes alabileceği anlamına gelir. Özelliklerinin daha fazlası aşağıda listelenmiştir:


• Cadr yaklaşık 221m3 / saat

• HEPA filtresi ile birlikte gelir (H13 Doğru)

• Anyonsuz arıtma yöntemlerinden dolayı% 100 güvenlidir.

• Güç derecesi 55W'dir.

• Hem ofisler, oturma odaları, yatak odaları, hastaneler ve diğer alanlar için mükemmeldir.

• 30mins içinde 500ft⊃2; alanını temizleyebilir

• Ve daha fazlası


Partu Hepa hava temizleyici

Partu başkahava temizleyici üreticisiBu, İtalya'daki en iyilerinden biri olarak belirtilmeyi hak ediyor. Bu cihaz hakkında tavsiye edilen ilk şey, boşluklara monte edilmesi güvenli ve sağlıklı olmasıdır. Bu cihaz, inhalerden yararlanan insanlar için mükemmeldir. Kurulumu üzerine, duman ve tozla ilgili her şey ortadan kalkacaktır. Kesinlikle sizi en yakın gelecekte bazı anormal koşullar tedavi etmek / savaşmak zorunda kalmaktan kurtarır.


Bu, güvenilir bir Çin hava temizleyici gibi çalışmaya meyillidir. İtalya'daki birçok insanın bir Olansi hava temizleyici ile karşılaştırmak için her zaman hızlı olması nedeni budur. Her ikisinin de etkileyici özelliklere sahip iyi bir ürün olduğunu işaret etmeye değer. Bir partu hava temizleyici hakkında konuşmak, birçok nedenden dolayı çok güvenilir olduğu kanıtlanmıştır. Bunlardan bazıları aşağıda listelenecek:


• En sevdiğiniz yağın temiz hava için eklenebileceği bir yuvaya sahiptir.

• Filtre değişim nedeniyle olduğunda sizi uyarmanıza yardımcı olabilir

• Çocuğunuzun veya evcil hayvanınızın çalıştırılmamasını sağlamak ve temizleme işleminde bozulmaya neden olmak için \"Kilit Seti \" ile birlikte gelir.

• 3 fan hızına sahiptir

• Filtrasyon işlemi yaklaşık 3 aşamadır


FILTRETE hava temizleyici

Filtrere, güvenilir bir hava temizleyici tedarikçisi ve üreticisidir. İtalya'daki çoğu insanın bir Olansi hava temizleyici ile karşılaştırmayı bırakamaması şaşırtıcı değil. İsminin sesleri gibi, cihaz bir sebepten dolayı üretildi. Bu nedenle, alanınızdaki havanın saflaştırılması ve süzülmesini sağlamaktır. En küçük parçacıkları bile yakalamanın bir sorun olmadığı kadar etkilidir.


Yaklaşık 143m3 cadr ile, bu hava temizleyiciyi kurarak yanlış alamayacağınıza inanmak için her neden var. En iyi şekilde çalışmasını istiyorsanız, her 180 günün ardından filtrenin değiştirildiğinden emin olun.


Özellikleri

• Premium bakteriler ve alerjiler filtrelenebilir

• 250sqft'e kadar olan bir odayı temizleyebilir

• Zamanlayıcı kontrollerine sahiptir

• Kullanımı kolaydır

• Ve dahası


Olansi hava temizleyici

Çoğu insan Olansi hava temizleyicisinin bir olduğuna inanıyor.Çin hava temizleyici. Gerçek şu ki, Vietnam da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki diğer ülkelerde de çok popüler olduğudur. Gerçek konforu yaşamak için muhtemelen nefes kesen ve etkileyici özelliklerle en iyilerinden biridir. Vietnam'daki en iyilerinden bazıları arasında kesinlikle yerine.

Olansi hava temizleyici hakkında en iyi şeylerden biri benzersizdir. Örneğin, çift HEPA filtrasyon teknolojisi, evinizin iyice temizlenmesini sağlamaya yardımcı olur. Aynı zamanda aktif karbon ile birlikte gelir. Bu cihazın boşluğunuzu gürültü oluşturmadan temizleyebileceğine dikkat etmeye değer.


Özelliklerinin diğeri

• Daha fazla rahatlık için WiFi kontrolü

• Düşük gürültü yüksek Cadr (18dB ~ 55dB)

• Son derece güçlü saflaştırma işlemi

• Kontrol panelinden hava göstergelerini temizleyin (mükemmel, iyi, adil ve çok fakir)

• Yüksek kaliteli filtre

• Ve diğerleri

Çin Olansi Hava Temizleme Üreticisi (61)

Sonuç

Yukarıdakilere dayanarak, İtalya'daki hava temizleyicileri söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok güvenilir ve iyi seçenek olduğu açıktır. Yukarıda listelenenler, bugün bir kez kurulduktan sonra yerinizdeki kirli havanın her sayısının ele alınmasına kesinlikle yardımcı olacaktır.İtalya'da en iyi en çok satan hava temizleyici2021 ve 2022'de pazar, ziyaret edebilirsiniz.https://www.olansiit.com/daha fazla bilgi için.

ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen