Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » 2021 ve 2022'de İngiltere'de polen alerjileri ve hayfever için en iyi hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de İngiltere'de polen alerjileri ve hayfever için en iyi hava temizleyici nedir?

Görüntüleme sayısı:2     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-07-27      Kaynak:https://www.olansichina.com/

2021 ve 2022'de İngiltere'de polen alerjileri ve hayfever için en iyi hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de İngiltere'de polen alerjileri ve hayfever için en iyi hava temizleyici nedir?

Covid-19'un ortaya çıkışı, 2021 ve 2022'de dünyada çok fazla farkındalık yaratmaya yardımcı oldu. Örneğin, çoğu insan evlerinde havanın sağlıklı yaşam için temizlenmesini sağlayacağını arıyor. Gerçek şu ki, havanız kirlendiğinde, kısa veya uzun vadede acı çekebileceğiniz birçok anormal koşul var. Bunlar astım, akciğer hastalığı, nefes darlığı ve daha fazlası olabilir. Tüm bu sorunların üstesinden gelmenin tek yolu var. Bu patronizasyonhava temizleyici üreticisi.

Çin Olansi Hava Temizleyici Üretici (75)

Bilmen gereken

Her hava temizleyici üreticisinin gerçek olmadığını anlamak zorundasınız. Nitekim, bir hava temizleyici tedarikçisi, düşük kaliteli ürünler sunarak gereksiz yere para harcamanızı sağlamak için mevcut olabilir. Bu tür bir cihazın ilk elden faydalarını deneyimlemenin tek yolu, geçmişte müşteriler için test edilmiş ve kanıtlanmış bir en popüler şirketten satın alıyor.


Sorun, güvenilir bir hava temizleyici satın almanın kolay bir iş değildir. Nitekim bir mesele olarak, piyasadaki en çaresiz hava temizleyici satıcıları tarafından yakılıyor olabilirsiniz. Bir Çin hava temizleyici satın almayı planlasanız bile, satın aldığınız ürünle ilgili ayrıntılı bir araştırma yapmanız gereken her şey var.


Piyasadaki en iyi hava temizleme cihazlarından bazılarını inceleyin. Kesinlikle kurulu bir kez teklif etmesi gerekenler tarafından şaşıracaksınız.


Dyson TP04

Dyson TP04, gereksinimlerinizi ödün vermeden karşılayabilecek en güvenilir hava temizleyicilerinden biridir. Buhava temizleyici üreticisiHava saflaşması tamamlandığında hepsini aldı. İlk fark edeceğiniz şey çarpıcı görünümüdür. Bu sadece havayı temizlemeyecektir, ancak alanınızın genel görünümünü de arttırır. Hava temizleyicilerinin çoğu, karşılaşacağınız Cadr'tan yararlanın. Ancak, bu konuda çok fazla benzersiz görünüyor. Bunun nedeni, daha iyi ve daha etkili temizleme işlemi için başka bir teknoloji ile birlikte geldiğinden.


Dyson TP04'ün, piyasadaki hava temizleyicilerinin çoğunun çoğunun üstesinden geleceğinden emin olabilirsiniz. Bunun nedeni modern teknolojik özelliklerle geldiğinden. Onlardan bazıları:

• Hava kirleticilerini yakalamak için otomatik sensör

• Yüksek kaliteli eşlik uygulaması

• Akıllı Asistan Entegrasyonu

• 800SQFT alana kadar temizleyebilir

• Gelişmiş HEPA filtre teknolojisi

• Ve dahası


Dyson TP04 hakkındaki tek dezavantajı, oldukça pahalı olmasıdır. Bununla birlikte, tüm özellikleri göz önüne alındığında, ağır fiyat etiketine değer olduğuna hiç şüphe yoktur.


Hava temizleyici B400B1

Bu, Austin Air'in bir ürünüdür ve geçmişte son kullanıcıların beklentilerini bazı harika özelliklerle yaşamayı başardı. Popülerliğinin nedenlerinden biri, etkili boşlukların dakikalar içinde nasıl temizlenebileceği olmuştur. Bu, 4 aşamalı filtrasyon işlemi nedeniyle mümkündür. Aslında, evinizin veya ofisinizin etrafında% 99.97'ye kadar zararlı partikül çıkarabilir. Herhangi bir hava temizleyici fabrikasını bir sonraki ziyaretinizde varlığı hakkında kesinlikle soruşturma yapmanız gerekir. Bunun nedeni, en esnek cihazlardan biridir.


Horlama, hapşırma, öksürme, koşma, burun ve kuru ağızlara karşı savaşmanıza yardımcı olmak söz konusu olduğunda, hava temizleyici B400B1 yardımcı olabilir. Duman, kokulara ve gazlara karşı çok etkilidir. Bu bir Çin hava temizleyici olmayabilir, ancak bir kez kurulduktan sonra size yardımcı olabilir. Özelliklerinden bazıları aşağıda listelenmiştir:


• 4 filtrasyon aşaması - büyük partikül prefiliti, orta parçacık ön filtre, aktif karbon ve HEPA filtresi

• Gazlar, kokular ve kimyasallar kolayca çıkarılabilir

• HEPA filtresi tıbbi sınıftır

• Minimum Gürültü Üretimi

• Büyük alanlar için mükemmeldir

• Ve dahası


Levoit hava temizleyici

Bu seçeneği Çin hava temizleyici olarak da bulabilirsiniz. Levoit, son kullanıcıların yıllar boyunca beklentilerini karşılayan bir hava temizleyici üreticisidir. Hiç şüphe yok ki, yerinizi en mükemmel şekilde temizleyebileceğinden. Alerjilerden muzdarip olmanız durumunda, bu keşfetmek için harika bir seçenektir. 221m3 cadr'sıyla, bugün uzayınıza yerleştirildikten sonra harika bir iş yapacak.


Ayrıca, çok kompakt bir tasarımla geliyor. Bu, bir yerden bir odadan diğerine taşımayı kolaylaştırır. Ayrıca, alanınızın en güvenli şekilde temizlenmesini sağlamak için modern teknoloji ile birlikte gelir. Örneğin, bu% 100 ozon içermez. Zarar verecek şekilde keşfedilen anyon saflaştırma yönteminden faydalanmaz. Bu hava temizleyicisinin daha fazla özelliği şunlardır:


• 55W civarında düşük güç tüketimi

• Hızlı Arıtma Süreci

• Yıkanabilir Ön Filtreye Sahiptir

• 30mins içinde 500 metrekarelik önlemleyen bir alanı kaplayabilir

• Ve dahası


Olansi hava temizleyici

Hakkında özel bir şey varOlansi hava temizleyicileri. Bu, her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayacakları için kullanmaya karar verdiğiniz modelin önemli olmadığı gerçeğidir. Bir Olansi hava temizleyici modern teknolojiyle üretilmiştir. Bu yüzden çok sofistike özellikleri var. Türk pazarında bulacağınız herhangi bir düzenli Çin hava temizleyici değillerdir. Bunun yerine, VOC, duman, kokular, polenler, bakteriler ve diğerleri gibi zararlı parçacıklar sağlamak için üretilmiştir.


Örneğin, KO6 küçük bir alan için çok mükemmeldir. En iyi kısım, gürültü oluşumunun minimum olmasıdır. Bu, en iyi şekilde rahatlıkla karşılaşmanızı sağlayacaktır. Özelliklerinden bazıları şöyle olabilir:


• Alanınızı daha güzel görünmesini sağlamak için şık tasarım

• Zararlı parçacıkların% 99,9'undan kurtulabilir

• Toz sensörü ile birlikte gelir

• 4 filtrasyonun 4 aşaması - ön filtre, aktif karbon filtresi, dokunmamış filtre (antibakteriyel) ve HEPA filtresi

• 50W'lık minimum enerji üretimi

• Ve dahası

Olansi Hava Arıtma Tedarikçisi (1)

Çözüm

Yukarıdakilere dayanarak, doğru hava temizleyici fabrikası veya hava temizleyici tedarikçinin temas ettiğini görebilirsiniz. Bu seçeneklerin hiçbirini seçmeden önce, ihtiyaçlarınızın iyi tanımlandığından emin olun. 2021 ve 2022'de İngiltere'deki polen alerjileri ve hayfever için en iyi hava temizleyici hakkında daha fazla bilgi için Olansi Çin'e bir ziyaret ödeyebilirsiniz.https://www.olansichina.com/air-purifier-factory.htmldaha fazla bilgi için.

ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen