Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » 2021 ve 2022'de Kanada Market'teki en iyi büyük oda ev hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de Kanada Market'teki en iyi büyük oda ev hava temizleyici nedir?

Görüntüleme sayısı:8     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-07-16      Kaynak:https://www.olansichina.com/

2021 ve 2022'de Kanada Market'teki en iyi büyük oda ev hava temizleyici nedir?

2021 ve 2022'de Kanada Market'teki en iyi büyük oda ev hava temizleyici nedir?

İstatistikler Kanada'daki hava temizleyicilerinin çoğunun havadan zararlı kirleticileri ortadan kaldırdığında yeterince iyi olmadığını göstermektedir. Bunun nedeni, birçok kullanıcının bu tür cihazların duman, toz, polenler, alerjenler ve diğerleri kurtulmak için verimli olmadığından şikayet etmesidir. Gerçek şu ki, doğru olanı seçmektir.hava temizleyici üreticisizaman gerektiren bir şeydir. Bunun nedeni, piyasadaki tüm çeşitli seçenekleri aramanız gerekecektir. Çin hava temizleyici satın almayı planlasanız bile, hala aynı işlemdir.


Kanada'da patronize etmek için en iyi hava temizleyici tedarikçisi mi arıyorsunuz? Mevcut seçeneklerin çoğunun ihtiyaçlarınızı karşıladığında yeterince iyi olmadıklarını biliyor musunuz? Bu yazının ana amacı, Kanadalılar için en iyi hava temizleme cihazlarından bazılarını ortaya çıkarmaktır. Aşağıdaki seçeneklerden herhangi birini seçtiğinizde, her zaman toz, duman, koku, bakteri, virüsleri ve diğer zararlı kirleticilerin kurtulmasını bekleyin.

Olansi hava temizleyici tedarikçisi (11)

İşte en iyi bölüm

Aşağıdaki bu makalenin ayrıntılarını kontrol ettikten sonra, başa çıkmak için doğru hava temizleyici fabrikasını bileceksiniz. Bunun nedeni, seçeneklerin her tahmin çalışmasını yoldan çıkarmasıdır.


Mavi Saf 211+

Çoğu Kanadalıların henüz Blue Pure 211+ hakkında anlamadığı bir şey var. Bu, en yüksek performanslı hava temizleyicilerinden biri olmasıdır. Premium özelliklere gelince, hiçbiri ikinci. Yıllar geçtikçe, bu hava temizleyici üreticisi, insanların sadece Kanada'da değil, dünyanın diğer bölgelerinde de çok sağlıklı yaşamalarına yardımcı olmuştur. Alanınızda akla kalanı ile kullanabileceğiniz sertifikalı bir cihazdır. Odanızı en az beş kez temizleyebilen bir hava temizleyici olduğunu hayal edin.


Blue Pure 211+'nin ilk elden deneyimleyebileceğini budur. Muhtemelen en etkili hava temizleyicilerinden biridir. Bu, 3600'e izin veren tasarımından kaynaklanmaktadır. 3Stage Filtration işlemi ile, odanızda zararlı bir parçacık bırakılmayacağından emin olabilirsiniz. Gerçek konforu yaşamak, karmaşık veya zor olmak zorunda değildir. Bu hava temizleyici üreticisi bu kadar mümkün kılar. Özellikleri güvenilir olanlara oldukça benzerÇin hava temizleyici. Bunlardan bazıları şunlardır:


• 540sqft civarında önlemleyen bir alanı temizleyebilir

• Cadr 340m3 / saattir

• 3STAGE filtrasyon işlemi ön filtreyi, aktif karbon ve gelişmiş filtreyi içerir

• Düşük gürültü üretimi (32DB-56 dB)

• Ve dahası


Levoit çekirdek 300

LEVOIT CORE, Yıllardır Kanadalılardan çok fazla övgü almayı başaran bir hava temizleyici tedarikçisidir. Bazıları, OLANSI hava temizleyicisinin sunduğu şeyle performansını ve güvenilirliğini bile karşılaştırmıştır. Gerçek şu ki, her ikisinin de (Levoit ve Olansi hava temizleyici) birçok şekilde farklıdır. Bunların hepsini söyledikten sonra, Levoit Core 300'in pazarda karşılaşacağınız çeşitli hava temizleyicileri arasında öne çıkma eğiliminde olduğunu bilmek çok önemlidir.


Örneğin, alerjilerden muzdaripseniz, bu keşfedeyeceğiniz en iyi seçeneklerden biridir. Bu nedenle, başka bir markayı seçmeden önce bir hava temizleyici tedarikçinin olup olmadığını öğrenmeniz önerilir. Kokulardan, duman, tozdan ve daha fazlasını kurtarmak için çok etkilidir. Levoit Core 300 ile, kesinlikle her gece kaliteli uykuya sahip olacaksınız. Ayrıca, 3 fan hızı, pazardaki en esnek seçeneklerden birini oluşturur. Özelliklerinden daha fazlası:


• Tehlikeli ve zararlı kirleticilerin% 99,97'si hapsolulacak

• 250m3 / saat CADR derecesine sahiptir.

• 24db olan en düşük gürültü ile kesintisiz uyku garantilidir

• Otomatik temizleme için bir zamanlayıcı ile birlikte gelir

• 3 aşamalı filtreleme işlemi, ön filtreyi, aktif karbon ve HEPA filtresini içerir

• Ve diğerleri


Winix 5500-2

Bir alanı temizleme konusunda Winix 5500-2'nin çok verimli olduğu konusunda şüphe yoktur. Örneğin, yaklaşık 250cfm'ye ulaşabilecek bir turbo ayar ile birlikte gelir. Ayrıca, bu cihazın benzersiz bir teknolojiyi kullanmasını sağlamak çok önemlidir. Bunun bazı tipik örnekleri, odanızdaki havanın kalitesini otomatik olarak izleyen akıllı sensörleridir. Ayrıca, plastawave teknolojisi var. Bunların hepsi mükemmel bir temizleme işlemi sağlamaktır.


Ayrıca, hava kalitesini tespit edebilen bir ışıkla birlikte gelir. Bu, havanın kirlendiği ya da olmadığını tahmin etmeniz gerekmeyeceğiniz anlamına gelir. Uyurken uyku moduna ayarlayabilirsiniz. Bu, gürültü neslinin azalmasını sağlayacaktır. Aşağıda, özelliklerinden daha fazlasıdır:


• Temizleme işlemi normalden daha güçlüdürhava temizleyici

• Plazmawave teknolojisi, kimyasal buharları, polenleri, alerjenleri, kokuları ve daha fazlasını gidermede etkilidir.

• Etkili bir temizleme işlemi için ayrıca gelişmiş HEPA filtre teknolojisi ile birlikte gelir.

• 350sqft ölçen bir odayı temizleyebilir


Germuardian AC4300

GermuArtian AC4300, odanızdaki mikroplardan kurtulmanıza yardımcı olabilecek çok popüler bir cihazdır. Arıtma işlemi, 3 katmanlı işlemi nedeniyle oldukça etkilidir. Bunlar, büyük parçacıkların tuzağa düşmesini sağlayan bir ön filtreleyebilir. Bu, HEPA filtresinin değiştirilmesi gerekmeden önce çok uzun süre dayanmasını sağlar. Aktif karbon filtresi, odanızdan kokulardan kurtulabilir.


Burada belirtilen çeşitli seçenekler arasında, Germuardian AC4300 uyku modunda en düşük gürültüyü üretiyor gibi görünüyor. Havadaki alerjenleri ve virüslerin öldürülmesinde yardımcı olabilecek bir UV-C ile birlikte gelir. Bu, Kanadalıların zorluksuz olabileceği en iyi hava temizleyicilerinden biridir. Tek snag, yukarıda belirtilen seçeneklerin aksine sadece küçük alanlarda kullanılabilmesidir.


Olansi Hava Temizleyici (K15B)

Odanızdaki havanın temizlenmesi söz konusu olduğunda, bir Olansi hava temizleyicisi sunacak çok şey var. Yıllar geçtikçe, bu, kullanıcılardan birçok olumlu eleştiri çekmeyi başaran bir Çin hava temizleyicidir. Getirdiği özellikler, hava temizleyici teknolojisinin geçmişte onları tanımak için kullandıklarının ötesine geçtiği gerçeğinin tipik bir kanıtıdır.


Tıpkı yukarıda açıklanan seçenek gibiOlansi hava temizleyiciK15B ticari alanlar içindir. Örneğin, CADR 800 civarındadır. Ayrıca, çift filtresi temiz hava sağlayacaktır. Keşfeteceğiniz diğer özellikler:

• Hava kirliliği için göstergeler

• düşük gürültü oluşturur

• Güç tüketimi oldukça azdır

• Zararlı gazların yerinizden uzaklaştırılmasında çok etkilidir.

• son derece dayanıklıdır

• Alt tekeri tekerlek tasarımından dolayı bir uzayda bir yerden diğerine kolayca taşınabilir.

Olansi Hava Arıtma Tedarikçisi (7)

Sonuç

Doğru hava temizleyici fabrikasının seçimi zor veya karmaşık olması gerekmediği açıktır. Yukarıda belirtilen tüm seçenekler göz önüne alındığında, Kanadalıların herhangi bir sorun olmadan yararlanabilecekleri farklı yüksek kaliteli hava temizleyicileri olduğunu görebilirsiniz. Bunlar test edildi ve kanıtlanmış cihazlar. 2021 ve 2022'de Kanada Market'teki en iyi büyük oda ev hava temizleyici hakkında daha fazla bilgi için,Olansi Çinyerindehttps://www.olansifr.com/daha fazla bilgi için.


ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen