Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Hava temizleyici fabrika » 2021 ve 2022'de Hindistan'daki Hindistan'daki en iyi HEPA UVC hava temizleyici hangisidir?

2021 ve 2022'de Hindistan'daki Hindistan'daki en iyi HEPA UVC hava temizleyici hangisidir?

Görüntüleme sayısı:0     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-08-07      Kaynak:https://www.olansichina.com/

2021 ve 2022'de Hindistan'daki Hindistan'daki en iyi HEPA UVC hava temizleyici hangisidir?

2021 ve 2022'de Hindistan'daki Hindistan'daki en iyi HEPA UVC hava temizleyici hangisidir?

Hindistan'da yükselen Covid-19 enfeksiyonu vakaları göz önüne alındığında, birçok insan havanın evlerinde ve ofislerinde temizleme olasılığını düşünmeye başlıyor. Bu, hava temizleyicileri için talebin son aylarda çok yüksek oranda artması nedenlerinden biridir. Her ne kadarÇin hava temizleyiciCovid-19'un cevabı değil, sağlıklı yaşamanıza yardımcı olacaktır. Bir alanda toz veya dumanla uğraşmak zorunda olmamanın olasılığını veya gerçeğini hayal edin. Çin hava temizleyici bugün size sunabileceği budur.


Bir hava temizleyicisinin faydalarını gördükten sonra, bugün bir tane satın almak için acele ettiğinizden şüphe yoktur. Gerçek şu ki, çoğu onun ihtiyaçlarınızı karşılayamayacağıdır. Gibi gerçekleşmeden önce güvenilir ve güvenilir bir hava temizleyici üreticisi ile uğraşmanız gerekir. Sizin için bir şeyin çalışabileceği varsayımına sahip olmak, yalnızca para ve zaman kaybına yol açacaktır.

Çin Olansi Hava Temizleyici Üretici (48)

İşte yapacak en iyi şey

Hindistan'da en iyi hava temizleyici üreticisinin ne olduğunu merak ediyor musunuz? Bu makale bugün size yardımcı olmayı hedefleyecek gibi gerek yok. Amacı, 2021'de Hindistan'daki en iyi hava temizleme cihazlarından bazılarını listelemektir. Alanınız için mükemmel olanı seçmek için ayrıntıları baştan sona okuyun.


COWATE AP-1009

Coway, bir şirkettir.Kore'de hava temizleyici fabrikası. Her zaman en iyi hava temizleyicilerinin bazılarını ürettiği bilinmektedir. COWATE AP-1009, böyle tipik bir örnektir. Alanınızdan tehlikeli ve zararlı parçacıklardan nasıl kurtulacağınızı mı düşünüyorsunuz? Bu durumda, bu hava temizleme cihazının en iyisi olduğunu kanıtlayacağı gerçeğine şüphe yoktur.


Bu hava arıtma cihazı tedarikçisi, beklentileri karşılama söz konusu olduğunda aşırı teslim eder. Örneğin, hava temizleyicisi 3, saflaştırma - ön filtrelik, aktif karbon ve HEPA filtresine sahiptir. Alanınızın nasıl temizlenebileceğini belirlemenizi sağlayan 4 hız ayarlarına sahiptir. Aşağıda özelliklerinden bazıları:


• 38watt, güç tüketimi kapasitesidir.

• Gürültü üretimi 22 - 49db arasındadır.

• Karbon filtresinin 8500 saatlik bir ömrü vardır.

• HEPA filtresinin 8500 saatlik bir ömrü vardır.

• 305m2'lik temiz hava dağıtım oranı

• Ve diğerleri

Mi hava temizleyici 2s

MI Air Arıtma 2S, havanın temiz olmasını sağlayabilen güvenilir bir Çin hava temizleyicidir. Bu cihazla, alanınızdaki havanın kalitesini tahmin etmeniz gerekmez. Bu, havanın temiz olup olmadığını tespit eden sensöründen kaynaklanmaktadır. Hayatı sizin için daha rahat hale getirecek bazı akıllı özelliklerle birlikte gelir. Örneğin, akıllı telefonunuzun yanında kullanılabilir. Ayrıca sesli yardım teknolojisi etkindir. Bu cihazla ilgili en etkileyici yönlerden biri, PM partikülleri (0.3) filtrelenme yeteneğidir.


Bu, çok düşük bütçeniz olduğunda cihaz oldukça ekonomik ve mükemmeldir. Herhangi bir uzlaşmadan işin yapabileceği için endişelenmenize gerek yoktur. Bazı özellikleri şunlardır:


• 29Watt'lar güç tüketimi

• HEPA filtresi 6 ay boyunca sürebilir

• Filtrasyonun 3'ü var

• Bir Cadr veya yaklaşık 310m2

• 398SQFT alanını temizleyebilir

• Ve dahası

Honeywell hava dokunmatik I8

Bu başka bir güvenilir ve güvenilirhava temizleyici tedarikçisiHindistan'da patronize edebilirsiniz. Hava temizleme cihazları, Hindistan'da yıllar boyunca birçok popülerlik kazanmayı başardı. Virüslerin ve bakterilerin çıkarılmasında çok etkili bir cihazdır. Lütfen VOC, Formaldehit ve Kötü Kokudan kurtulabileceğini unutmayın. HISIV filtresi ile mümkün olmuştur. Sadece alanınızdaki havanın kalitesini izlemez. Ayrıca, böyle gösterime yardımcı olabilir. Bu, temizlik gerektiğinde bilmenizi sağlar. 3D tasarımı ile, odanızın tüm alanlarına hava akacaktır.


Aşağıda özellikleri / özelliklerinden bazıları

• HEPA filtresi 3000 saate kadar sürebilir

• Güç tüketim oranı 42Watt civarında

• Filtreleri HISIV filtresi, HEPA filtresi ve ön filtrelerdir.

• Gürültü üretimi 38dB ve 63dB'dir (minimum ve maksimum)

• Ve dahası


Atlanta Healthcare 350

Bu bir Çin hava temizleyici şirketi değil. Bunun yerine, Hindistan'da bir hava temizleyici fabrikası olan bir şirkettir. Cihazların çoğu, karşılaşacağınız havayı temizlemek için genellikle 3, hava saflaştırması vardır. Ancak, bu hava temizleyici tedarikçisi 7STAGE'yı ürününe entegre etti. Bunlar, ön filtreli, anti-bakteriyel filtre, HEPA filtre, aktif karbon, fotoğraf katalizör filtresi, ultra violet, ionizer.

Çin Olansi Hava Temizleme Üreticisi (15)

Bunların hepsini göz önüne alındığında, bunu kolayca söyleyebilirsinhava temizleyici üreticisiorijinal ve güvenilirdir. Onlarla, her zararlı partikülün bugün alanınızdan kurtulacağını garanti ediyorsunuz. Diğer özelliklerinden bazıları aşağıda listelenmiştir:


• Hindistan'da üretilmiştir

• 170m2 kadrolu

• Gürültü üretimi 35DB ve 45DB'dir.

• Güç tüketimi kapasitesi 43 watts

• Filtrasyon işlemlerinin 7Starları

• Ve dahası


Olansi hava temizleyici

Satın almaya karar verdiğiniz Olansi hava temizleyici modelinin gerçekten önemli değil. Bunun nedeni, tüm alanınızı mükemmel şekilde temizlemek için gelişmiş özelliklerle birlikte gelir. Bir ileOlansi hava temizleyici, diğer düzenli hava temizleyicilerinin pek teklif edeceğinin faydaları yaşayacaksınız. Bu cihazlar, herhangi bir boşlukta konumlandırıldığında beklentilerin çok ötesine geçebilir. Onlarla etrafında, duman, polenler, toz, alerjenler ve bakteriler hakkında rahatsız etmeniz gerekmez. Bunun nedeni kesinlikle bunlardan kurtulacaklar. Örneğin, K06 gibi özelliklerle birlikte gelir:


• Uzaktan kumanda ve dokunmatik ekran özellikleri

• 50 milyon negatif iyon'a kadar serbest bırakılabilir

• Işık sensörü ve toz sensörü

• 17DB-55DB Gürültü Üretimi Kapasitesi

• Zararlı parçacıkların% 99,97'sini kaldırabilir

• Filtrasyon işlemlerinin 5 aşaması - prefilter, soğuk katalizör, karbon filtre, antibakteriyel filtre ve HEPA filtresi

Olansi hava temizleyici tedarikçisi (11)

Çözüm

Yukarıdaki arıtmacılar Hindistan'daki en iyisidir. Sofistike özelliklerinden dolayı yıllarca pazara hükmetmesi bekleniyor. Bu nedenle, bir tane seçmeden önce ihtiyaçlarınızı gözden geçirmeniz önerilir. Bu, harcanan para için iyi bir değer elde edersiniz. En iyi HEPA UVC hakkında daha fazla bilgi içinhava temizleyiciHindistan'da 2021 ve 2022'de Covid-19 için bir ziyaret ödeyebilirsiniz.Olansi ÇinNShttps://www.olansichina.com/oem-odm.htmldaha fazla bilgi için.

ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen