Olansi hava temizleyici, hava temizleyici, kapalı hava kalitenizi geliştirin
geçerli yer: Ev » Blog » Çin hava temizleyici » Çin hava temizleyici üreticileri ve üzerinde kalmaları gerekip gerekmediler

Çin hava temizleyici üreticileri ve üzerinde kalmaları gerekip gerekmediler

Görüntüleme sayısı:1     Yazar:Çin hava temizleyici üreticisi     Gönderildi: 2021-09-02      Kaynak:https://www.olansichina.com/

Çin hava temizleyici üreticileri ve üzerinde kalmaları gerekip gerekmediler

Çin hava temizleyici üreticileri ve üzerinde kalmaları gerekip gerekmediler

Yaşam standartları büyük ölçüde iyileştirdi ve bu, insanların yaşam ortamlarının ilgilendiği kadarıyla sahip olduğu gerekliliklerdeki değişime yol açtı. Bu yüzden birçok aile bugün iç mekan hava kalitesini iyileştirmek için hava temizleyicileri kullanmaya başlamıştır. Tıpkı diğer teknolojiler gibi, süreçte birçok soru ortaya çıkabilir. İle birlikteOlansi hava temizleyicileri, en sık sorulan soru, hava temizleyicisinin durmadan çalışması gerektiğidir. İnsanlar mümkün olan en iyi sonucu istiyorlar ve bu yüzden bazı sorular çok kritik.

Olansi hava temizleyici tedarikçisi (13)

Verimlilik

Hava temizleyicileri bugün çok popüler olsa da, zaman ayırmakta ve en iyi hava temizleyici üreticisini seçmek hala önemlidir. Bu, birinin bittiğini garanti eder, en iyi kalitededir. Olansi hava temizleyicileri bugün piyasadaki en iyilerinden bazılarıdır. En iyi temizleyicilerin bazıları sterilizasyon gibi çok özel fonksiyonlarla birlikte gelir. Bazıları, özellikle etkinliklerine ekleyen çok spesifik kirleticilerle uğraşmak anlamına gelir. İç hava, alerjenler, toz, bakteri, virüsler ve PM2.5 ile doldurulabilir. Havada mevcut olan kirletici türünü kullanabilen bir hava filtresi bulma ek bir avantajdır.


Bazı ev havasının taze ve temiz kalmasını sağlamak için hava arındırıcılarının gün boyunca üzerinde olması gerektiğini iddia eder. Bazıları, arıtıcıyı genelinde terk etmeye, günün sonunda boşa harcanan elektrik ve yüksek faturalara yol açacağına inanıyor. Bunlara göre, makineyi genelinde bırakmak aynı zamanda filtre tüketimini ve yüksek değiştirme maliyetlerini de çevirir. Ekonomik yükün artması çoğu insanın çoğu zaman aletten ayrılmamayı tercih ediyor.


Gerçekler

Gerçeklere göre,çin hava temizleyiciher zaman bırakılmamalıdır. HEPA hava temizleyici veya UVC hava temizleyici olup olmadığına bakılmaksızın, bir noktada kapatılmalıdır.


OLANSI hava temizleyicileri kapalı odalarda kullanılmaktadır. Ana prensip, içeride bulunan orijinal havayı arındıran iç sirkülasyonu içerir. Makine genellikle iç mekan havasını saflaştırma ve filtreleme amacıyla bir hava girişi ile emer. Hava daha sonra bir çıkıştan boşaltılır. Bu, odadaki tuhaf maddeleri ve kokuları ortadan kaldırır. Bu döngü havanın etkili bir şekilde saflaştırılmasını sağlar. Böyle bir durumda, hava temizleyici kullandığı yol iç mekan havasıdır ve iç havaya geri döner.


Yukarıdaki açıklama, uzun süre kullanıldıktan sonra, evin içindeki karbondioksit gibi gazların konsantrasyonu devam etmeye devam ettiği anlamına gelir ve oksijen tükenir veya yetersizdir. Bu, evin içinde bayat havayı bırakır, bu da insanlar için iyi bir şey değil.

Evler tamamen hava geçirmez olmasa da ve açık hava hala eve girse de, döviz kuru oldukça ihmal edilebilir ve nefes alma gereksinimlerini karşılayamaz.

Çin Olansi Hava Temizleyici Üretici (52)

Bu, belirli bir süre için kullanıldıktan sonra, yeni dış havanın eve girmesine izin vermek için Windows'u açmak hala önemlidir. Havalandırma süresi boyunca, OLANSI hava temizleyicileri havalandırma süreleri için kapatılmalıdır. İyi bir zaman seçmek her zaman iyidir, açık havada hava kalitesini sağlamak iyidir. Daha fazla bilgi içinÇin hava temizleyici üreticileri, bir ziyaret ödeyebilirsinOlansi ÇinNShttps://www.olansies.com/daha fazla bilgi için.

ilgili ürünler

OLANSI HAKKINDA
Olansi Healthcare Co, Ltd Hava Arıtma, Hidrojen Su, Su Arıtma vb sağlık ürünlerinin profesyonel bir üreticisidir, 2009'dan beri Guangzhou, Çin'de 12 yıldan fazla deneyime sahiptir.60.000 m2 kendi enjeksiyon kalıp fabrikası, kendi filtre fabrikası, kendi kalıp fabrikası, Kendi montaj fabrikası 600 metrekare profesyonel laboratuvar 30 mühendis Ar-Ge ekibi ODM, OEM hizmetlerinde profesyoneliz Günlük 3.000 adet üretim kapasitesi Seri üretim için %100 yaşlanma testi CE, CB, RoHs, SASO, CQC , CCC onayı ve ISO 9001:2008 sertifikası!
İletişim Olansi
KazanmakBuidling 1, No.1 Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha Bölgesi, Guangzhou, Çin
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin air hidrogen